Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Krakowska Akademia im Andrzeja Frycza Modrzewskiego czekam na wasze opinie

Polecane posty

Gość gość
co dziś zjadłaś ?

Gość gość
Kiedys jadłas kilo malin, wiadro truskawek, 5 pizz, 10 paczek chipsow, zupy, pierogi a teraz nic?

Gość gość
a ile Ty masz w ogole lat?

Gość gość
Juz sie kiedys wypowiadalam w jakims Twoim topiku ze ta szkola jest beznadziejna, najgorsza w calym Krakowie. Ale jak chcesz zmarnowac czas i pieniadze to prosze bardzo.

Gość gość
wspolczuje ci

Czego mi współczujesz????? 1. Tego że nie zdałam egzaminu zawodowego w technikum na kierunku technik organizacji usług gastronomicznych? 2. Tego że rzuciłam szkołę na kierunku technik rachunkowości??? To nie są zawody dla mnie i nawet nie dałyby mi szczęścia, skoro ta szkoła jest beznadziejna to jaką szkołę proponujesz. Kierunki jakie mnie interesują to głównie dziennikarstwo i komunikacja społeczna ale także: socjologia, praca socjalna, resocjalizacja, kulturoznawstwo i bibliotekarstwo.

Gość gość
z kim mieszkasz? z rodzicami?

Tak z rodzicami.... którzy do niedawna sami byli bezrobotni. Teraz dostali się na staże z urzędu pracy RESTART 2 dla osób 50+ i zarabiają po 1680 na rękę przez 6 miesięcy.

Gość gość
a w krakowie gdzie chcesz mieszkac? ze studentami?

Nie. Po prostu piątek, sobota, niedziela będę jeździć na zajęcia. Z żadnymi studentami. A czemu oto pytasz, zajęcia odbywają się chyba co 2 tygodnie

Gość gość
Generalnie ma opinię szkoły gdzie wykształcenie się kupuje. Ukończenie jej to żaden prestiż. No ale mają fajna lokalizację i nowoczesne budynki :) Znajomy studiuje tam dziennikarstwo i narzeka, że czasem trzeba się jednak uczyć XD