Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pomóc chłopakowi?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym Was prosić o porade jak moge pomóc mojemu chłopaki. Zaczne moze od początku. jestesmy razem od pól roku. On rok temu wyprowadził sie od rodziców, ma 21 lat. 3 miesiące temu przywiózł od rodziców do siebie do mieszkania swojego starego (13 letniego pieska), gdyż ten piesek zachorował i mój chłopak powiedział ze chce zeby ten piesek był u niego. Ja tez pokachalam tego psiaka bo był naprawde cudowny. Widziałam jak mój chłopak sie dla niego poświęca znosi go na rekach ze schodów z 5 piętra pozwala mu na wszystko i widziałam jak sie martwi. Pięc dni temu gdy stan tego pieska sie pogorszył poszliśmy odiwedzić weterynarza. I wtedy jak przechodzilismy przez pasy jakiś młody gówniarz potrącił tego psa i zabił na miejscu. Mój chłopak sie załamał. Na początku myslałam ze on coś zrobi temu kierwocy bo wyciągnął go z samochodu i zaczął bić i kopać, ja sama nie mogłam go odciągnąć dopiero inni ludzie mi pomogli. Gdy zobaczyłam wtedy wyraz twarzy mojego chłopaka to sie przestraszyłam. Wyglądał dosłownie jak opętany. Jak juz ten kierowca uciekł i mój chłopak doszedł do domu zaczał płakac, nie mogł sie uspokoić, mówił ze kochał tego pieska jak członka rodziny ze wziął go jako małego psiaka z ulicy. Wziął urlop w pracy i teraz cały czas chodzi załamany, albo pijany. Jak moge mu pomóc? Boje sie zeby nie wpadł w jakąś depresje

Gość gość
pies jest jak czlonek rodziny... ja tez mam pieska ktory ma swoje lata i nie wyobrazam sobie zeby odszedl... na sama mysl o tym mam łzy w oczach.. to uczucie po stracie psa jest porownywalne do smierci bliskiej osoby wiec wyobraz sobie co twoj chlopak teraz czuj*******adz przy nim ale nie wypytuj, nie naciskaj Nie dziwie sie ze tak zareagowal, sama bym chyba zabila tego czlowieka....