Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparkling water

czy przyznać się do zdrady

Polecane posty

Gość sparkling water

przyznałybyście się? to nie była zdrada typu seks, ale jednak coś tam się działo. teraz sumienie mnie gryzie. ale on by mnie chyba udusił i tego drugiego też :/ co robić?

Gość gość
było grzebanie w c***e i lizanie pulika?

Gość sparkling water
seks oralny po prostu...

Gość gość
NIE, nigdy, chyba że chcesz, żeby z Tobą zerwał. Jeśli to było jednorazowe i żałujesz, to nigdy mu tego nie mów i więcej nie rób. Jak powiesz, to wszystko się zmieni. Jego zaboli, stracisz szacunek, zacznie Cię traktować jak szmatę i w końcu odejdzie. Jeżeli chcesz tego, to po prostu z nim zerwij, ale po co mówić? Dla ciebie to nic dobrego, i dla niego też, zależy jak zareaguje. A jak cię uderzy i wyzwie od ostatnich?

Gość gość
przyznaj się

Gość sparkling water
to było jednorazowe, raczej, tak myślę, że już się chyba nie zdarzy. jesteśmy ze sobą prawie 6 lat i to chyba tak wyszło z tej rutyny... chodzi o to, że gryzie mnie sumienie i to bardzo. zwłaszcza, że to było z jego bliskim kumplem, z którym się dość często widujemy, nawet parę razy w tygodniu :/ a tamten ewidentnie ma ochotę na więcej :/

Gość gość
Absolutnie nie.

Gość sparkling water
ja loda a on mi minetę. do tego robiłam tego loda pierwszy raz w życiu. swojemu facetowi nie robiłam a nagle obcemu. nie usprawiedliwia mnie to ale oboje byliśmy bardzo pijani. z tym, że on powiedział, ze już dawno miał na to ochotę

Gość gość
NIE Jeśli to zrobisz to będziesz cholerną egoistką!! Okej on może ci wybaczy ty poczujesz się trochę lepiej tzn twoje sumienie bo mu o tym powiesz , a w jego głowie będzie się toczyła walka , przyjdą kompleksy , cierpienie Nie rób tego ani teraz ani nigdy , popełniłam błąd i zabierz go ze sobą do grobu , spowiadać będziesz się przed panem Bogiem jeśli jesteś wierząca , ale niech twój partner nie będzie skazany na cierpienie przez twój błąd

Gość sparkling water
claude, dlaczego prowo? naprawdę takie idiotki istnieją i ja nią jestem. w życiu bym nie pomyślała, że tak zrobię, ale stało się

Gość gość
*popełniłaś

Gość sparkling water
podpytywałam go co by zrobił, jakby się dowiedział, że go zdradziłam i powiedział, że by udusił tamtego i mnie. no pewnie by tak nie zrobił, ale na pewno by mnie rzucił, a tamtego by chyba z******.

Gość gość
To zrób tak. Mówisz swojemu. Kochanie, między nami koniec, niestety nie byłam Ci wierna i Cię zdradziłam. Nie zasługuje na Ciebie, wybacz mi.

Gość sparkling water
claude, nie musisz mi wierzyć, nie zależy mi na tym. gość, nie powiem tak, zależy mi na moim facecie i chcę z nim być, planujemy ślub, wspólny biznes, dzieci, budowę domu... był czas, że było kiepsko między nami. a ja mam taką głupią cechę, że lubię jak się ktoś mną interesuje, i teraz to za daleko poszło...

Jak się przyzna to będzie egoistką? Buahahaha :D.Właśnie powinna powiedzieć wszystko,nie być egoistką i ponieść konsekwencje.Jej partner ma prawo wiedzieć i podjąć sam decyzję co dalej z tym zrobić.Poza tym pewnie Autorka i tak pęknie albo kumpel...

Gość gość
NIGDY się nie przyznawaj. Zniszczysz mu życie tak jak moja mi zniszczyła.

Gość gość
No to dziewczyno jak ci na nim zależy, to mu nigdy tego nie mów, ale co zrobisz jak koleś zacznie sobie rościć jakieś żądania? Jak mu powie, jak zacznie cię traktować jak pierwszą lepszą przy chłopaku i rzucać jakieś wredne komentarze jak mu odmówisz? Musisz baardzo iść w zaparte, a jak by coś takiego się wydarzyło to twierdzić, że kolega na ciebie leciał, odmówiłaś mu i teraz się mści. Lipę odwaliłaś, i to straszną. Lepiej mu tak powiedz, przyznaj się, bo jak się dowie to masz przewalone. I tak z nim nie będziesz. Nie robi się tak jak się kocha.

Znając życie teraz kumpel będzie chciał więcej.Co zrobisz jak Cię zacznie szantażować,że powie o wszystkim Twojemu facetowi?Będziesz dalej mu obciągać czy dawać tyłka?Jeśli naprawdę kochasz partnera to powinnaś moim zdaniem mu powiedzieć i pozwolić podjąć decyzję czy Ci wybacza czy zostawia.

Gość sparkling water
wiem, że odwaliłam lipę. tamten kolega ma żonę i dziecko... z tą żoną się też znamy i to dobrze, jeździmy co roku na wakacje razem i jakieś imprezki, picie, wypady nad wodę też z nimi zawsze... a on już głupie komentarze robi przy moim facecie. niby nic ale podgaduje, albo np. przy wszystkich przesuwa mi włosy z ramion na plecy i mówi że tak lepiej... żeby tylko dotknąć itd.

to tez pozwalałaś sobie na takie zachowanie..wybacz ale jakby obcy facet przy moim takie akcje robił to byłaby afera.Nie mówiąc o tym,że sama bym sobie nie życzyła aby ktoś obcy "majstrował" coś przy moim ciele.

Gość sparkling water
szantażować się nie pozwolę. jakby mi zagroził, że powie, to proszę bardzo, niech mówi, on ma więcej do stracenia, ma żonę i dziecko, ja bym jakoś przebolała, jakby mnie facet rzucił, ciężko by było ale nie pokazałabym nic po sobie. zresztą nikt by mu nie uwierzył bo to za mało prawdopodobne.

Gość gość
To jeszcze z żonatym poszłaś w kurs, niefajnie delikatnie podsumowując. No cóż, musisz wybrać, jak mówisz, to sama i kończysz, bo taka opcja najlepsza, a jak żałujesz, to w życiu się nie przyznawaj. Nie rozumiem jednego. Dlaczego ostro nie op//ie/rniczysz tego kolegi za komentarze i dotykanie cię? Przy swoim i jego żonie. Ty myślisz, że żona tego nie zobaczy? Nie zauważy że on coś miętę do ciebie czuje? Ja bym zauważyła. Najdrobniejszy czuły gest. To wcześniej czy później tąpnie, więc albo kłam ile wlezie i czuj się podle, bo zaslugujesz na to, albo się wycofaj z godnością.

Nie bądź taka pewna siebie.Często jest tak,że żona wybacza ze względu na dziecko...

Gość sparkling water
opierniczałam go, powiedziałam co ty robisz, weź przestań, ale to nie jest takie proste wszystko. była taka sytuacja w wakacje, że jego żona się do mojego przywalała i my tak jakby na złość też ,,niby" coś tam ze sobą się śmieliśmy, że się zamieniamy na partnerów itd, ale to wszystko było śmiechem żartem a skończyło się jak widać.. także jak on tak żartuje przy wszystkich i dogaduje to tego nikt nie bierze na poważnie... ciężka sytuacja ogółem.

Gość sparkling water
nie jestem pewna siebie... mam straszne wyrzuty sumienia, ostatnio mi się śniło, że wszystko wyszło na jaw. także cały czas to przeżywam :(

Gość sparkling water
up...

Gość gość
podnoszę