Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie moje koleżanki chcą mieć córki

Polecane posty

Gość gość
I to kolejny dowod na to, ze laski teraz sa niedojrzale i nie powinny sie zabierac za malzenstwo i dzieci.

Gość gość
Ja pracuję w szkole ponadgimnazjalnej sto razy wolę lekcje w męskiej klasie niż z dziewuchami, chłopcy są fajni, przystojni, konktetni można z nimi pozartować

Gość gość
Do tej z 9.09-piszac o dziewczynkach i ich rzekomym wyrachowaniu,puszczaniu sie w przyszlosci wracalas chyba w myslach do swojej przeszlosci. Sama przeciez taka dziewczynka bylas.widac zazdrosc ze inne maja dziewczynke a ty nie.tak sobie tlumacz i wypieraj i tak widac ze ten brak cory to twoja bolaczka

Gość gość
Kazda pewna swej wartosci kobieta marzy o corce

Gość gość
Tez chcialam coreczke, ale jak slysze ze chlopiec czy dziewczynka jest lepsze to czytac tego nie moge, niby w czym chlopiec jest lepszy od dziewczynki I na odwrot? Kazde dziecko jest dla swojej mamy najlepsze niezaleznie od plci, zawsze marzylam o dziewczynce I druga tez bede miec dziewczynke, moja mala uwielbia chodzic na zakupy, uwielbia sukieneczki, spineczki, korale, wisiorki, I ja poprostu nie wyobrazam sobie chlopaka, I pewnie tak samo mamy majace chlopcow nie wyobrazaja sobie miec dziewczynki:)

Gość gość
"Płeć ma dużo do rzeczy, bo facet zawsze pójdzie za kobietą, jak mu p***ą zaświeci, nimi kierują tylko instynkty. Jak jej teściowa nie przypadnie do gustu to synuś też zapomina o mamusiusmiech.gif Tak się pocieszajcie matki chłopczyków" Bzdury gadasz i jeszcze z jaką złośliwością. Mój mąż 2 razy w tygodniu jeździ do swojej matki i dzwoni też do niej prawie codziennie więc zawsze wie co sie u niej dzieje. Ja z kolei mimo że jestem córką swojej mamy to dzwonię do niej raz w tygodniu a czasami raz na dwa tygodnie. Jeżdżę do niej jeszcze rzadziej a moja mama wcale nie traktowała mnie nigdy źle, także twoje teorie na temat życia to możesz sobie wsadzić wiesz gdzie.

Gość gość
"A dlaczego kobiety chcą córeczki-mówię wprost wręcz delirki dostawałam ze strachu jak ja koło siusiaka zrobię!" Hehe.. Szczerze ? Ja w ogóle o tym nie myślałam a trafił sie syn (chociaż marzyłam o córce, a teraz w życiu bym nie zamieniła taki fajny chłopczyk i piękny jak laleczka) A teraz co mnie samą dziwi "delirki dostaję" co będzie jak trafi się dziewczynka jak ja tam ogarne te miejsca ? Bo u chłopaka to wszystko na wierzchu a tam "pogrzebać" trzeba żeby wyczyścić. Paradoksalne to wszystko no bo przecież mam to samo ale ja sobie z innej perspektywy ogarniam moją strefe, a poza tym tak przywykłam że mam syna i do tej miłości do niego że mimo że marzyłam o córce to teraz jakoś nie wiem jak bym nagle miała kochać dziewczyne jakąś drugą ze mnie. Chyba muszę zaczekać żeby sie przekonać jak ja tą dziewczynkę i czekać aż samo przyjdzie. Na razie teraz ciężko mi to sobie już wyobrazić

Gość gość
14.04.14 2014-04-14 09:58:08 Czy to ta sama osoba pisze ? Bo tym samy stylem kretynizmy pisane. Ty nie musisz nawet anonimowo pisać bo i tak idzie po treści rozeznać że to ty piszesz. Co za farmazony aż czytać żal że tacy ludzie głupi po świecie chodzą i jeszcze na siłe wkręcają swój chory tok rozumowania

Gość gość
14.04.14 Mam nadzieje że podwiążesz sobie jajniki i nie spłodzisz nigdy syna bo gdyby ci się trafił to chybabyś samobójstwo z żalu popełniła bo "dla innej kobiety" byś musiała wychować. A tymczasem dziecko by cierpiało że matka na odp*****l sie nim zajmuje. Szkoda by było chłopczyka