Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

spotykalam sie z pewnym chlopakiem 3 miesiace, raz w tyg mniej wiecej, niestety narobilam pare glupot ( byly chloapk szalal) i ten chlopak sie obde mnie odsunal, jedak mi na nim zalezy, wiem, ze on tez sie zaczal angazowac, a ja to zepsulam. teraz czasem porozmawiamy, ale raczej chce miec spokoj, jest bardzo zawziety i zraniony, dam mu go, ale jak myslicie, sa jeszcze jakies szanse, zeby np sprobowac za jakis czas sie odezwac? czy jest szansa, ze po prostu z czasem przestanie byc taki zawziety? aci jakies doswiadczenia? ja wiem, co zrobilam zle, nie powtorzylabym tego nigdy, a to bardzo fajny chlopak, mam ogromne wyrzuty sumienia.. czy moze lepiej dac i sobie spokoj..

Gość gość
idz spac dzieciaku jutro do gimbazy zaspisz

Gość gość
zalezy ci to walcz, nie na sile oczywiscie, ale sprobowac mozesz, ak sie nie uda,znajdziesz innego rownie fajnego wiecej przeciez tego bledu nie poplenisz

Gość gość
z gimbaza jkuz dawno nie mam nic wspolnego

Gość gość
Zależy co przeskrobałaś, są rzeczy których się nie wybacza.

Gość gość
Niestety jak się nie mysli o konsekwencjach to tak wychodzi,zawiodlas jego zaufanie a to podstawa związku.Jedni potrafią wybaczyć inni nie.Dla mnie jakies konszachty z byłą to byłby koniec,niestety..Jezeli bylas z tym nowym to po co nabalaganilas?daj mu czas..ale na za wiele bym nie liczyła.