Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pasożyty u dziecka

Polecane posty

Gość gość

witam, w żłobku u syna ogłoszono, że jedno z dzieci ma pasożyty, dyrekcja nie chce podać jakie, tylko kazano nam przebadać dzieci- kałana pasożyty. na pewno nie owsiki, tylko tyle wiemy. czy Wasze dzieci miały pasożyty? jakie były objawy? jak je leczyliście?

Jak to nie chca podać jakie , niech podadzą ułatwi to sprawe lekarzowi .On skieruje na odpowiednie badania .U mnie w przedszkolu tez coś takiego było lekarz bez badan zapisał lek na V chyba Vermox nie jestem pewna i raz dałam tabletke dzieciom oraz domownikom i po 2 tygodniach nastepną

Zakazenie pasozytami róznie wygląda sa to bóle brzucha , głowy , swedzenie pupy wysypka , zgrzytanie zebami .Naprawdę jest wiele objawów

Obrzydliwy to jest Twój komentarz gosciu , takie rzeczy sa na porzadku dziennym i ludzkie .Kazdy moze sie zarazić i to w rózny sposób

Gość gość
biedne te opasożyty siedzą w doopach okropnych bachorów,

Gość gość
pozbyć to się należy was durne pasożyty za bzdury które tutaj wypisujecie

Gość gość
Proponuję dowiedzieć się w ogóle w jaki sposób dochodzi do zakażenia pasożytami. Jest pięć dróg zakażenia, jeśli je poznamy na pewno znacznie łatwiej będzie nam uniknąć ich zakażenia lub po prostu ułatwimy sobie walkę z nimi. http://zwalcz-pasozyty.pl/drogi-zakazenia-pasozytami