Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem01928384

Mało się stara...

Polecane posty

Gość niewiem01928384

Mój facet od roku jest bezrobotny. Wysyła CV przez internet ale to wszystko, co robi aby znaleźć pracę. Nie uczy się niczego (CV prawie puste), właściwie to całymi dniami gra na kompie. Twierdzi, że szuka pracy ale nawet na produkcji go nie chcą. Chyba mam dość tej sytuacji. Oczywiście to ja go utrzymuję bo rodzice nie dają mu żadnych pieniędzy. Dziewczyny, jak długo znosiłyście ten stan u partnera? Już mam dość zachęcania i podsuwania coraz to nowych ofert :-(

Gość gość
Skonczy jak Ferdek Kiepski - wiecznie bezrobotny na utrzymaniu zony.. Tylko dzieci nie daj sobie zrobic!

Gość niewiem01928384
Czego ma się uczyć? Czegoś co uczyni go atrakcyjnym na rynku pracy. Może to być jakiś język, aplikacja, cokolwiek... Studiów magisterskich nie skończył bo mu się nie chciało. Nie wiem czy jest sens pomagać takiemu człowiekowi. Kocham ale boję się że tak będzie zawsze

Gość gość
i masz zamiar utrzymywać go dopóki nie nauczy się jakiegoś języka??? czego to desperatki nie zrobią, żeby "być w związku"!

Gość gość
wzięłaś hrabiego no to za/pier/da/laj na niego!

Gość niewiem01928384
Na początku związku był bardzo ambitny :-/ dopiero potem się zmienił, jakby z dnia na dzień opuściły go wszelkie ambicje.