Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zapaliłaby Wam się czerwona lampka

Polecane posty

Gość gość

Nowa znajoma mojego męża której on załatwia kosmetyki z zagranicy przyszła ostatnio po towar w obcisłej czerwonej krótkiej sukience. Aż mnie zmroziło czy to przez ciąże tak reaguje czy też byłybyście zazdrosne?? Kudre wariuje ;-(

Gość gość
pewnie zaraz ci napiszą że jesteś głupia i zazdrosna, ale wiedz, że kobiety miewają przeczucia i takie właśnie czerwone lampki. Uważaj.

Gość gość
To normalne w Twoim stanie, a i poza nim. Jest, więc ok.:-D Pytanie mam do Ciebie. "Jak no na nią reaguje?" Pozdrawiam.

Gość gość
W sumie widział ją dwa razy...pierwszy raz przyszła i kangurku bez makijażu i drugi się na maksa odstrzeliła dlatego to dla mnie dziwne :-( mąż nie reaguje w sumie, wkurzył się że robie sceny zazdrości o nic i że była sobota i mogła iśc na impreze albo coś ale ja czuje że muszę ją pogonić......

Gość gość
Ja też pomyślałam, ze może gdzieś szła i wstąpiła po drodze.

Gość gość
Czerwona obcisła sukienka działa na mężczyzn,każda kobieta o tym wie.Myślę,że po kosmetyki można śmiało przyjsc w sukience ale nie obcisłej,czerwonej i tym bardziej gdy jest to żonaty facet

Gość gość
Ja byłabym zazdrosna,mogła co innego na siebie założyć ;)

Gość gość
zwariowałyście, czy udajecie? :) ja tez mam taka sukienkę i co z tego? po prostu fajna i dobrze lezy na mnie...

Gość gość
Tak ubranym to się idzie na imprezę a nie do kogoś coś załatwiać. Uważaj, chociaż ja bym od razu awantury nie robiła, tylko trzymała rękę na pulsie.

Gość gość
Kobieta ma prawo się ubierać jak chce, i nic ci do tego. A poza tym skąd założenie, ze czyha na twojego męża? Kobiety się ubierają przede wszystkim dla siebie i dla koleżanek, żeby te drugie były zazdrosne. Dla facetów, w ostatniej kolejności. Nie ośmieszaj się, natomiast popracuj nad poczuciem własnej wartości. Nie mozesz kontrolowac zachowania innych. Jeśli czujesz się zagrożona bo jakąś kobieta jest ładnie ubrana, to jakie podstawy ma twój związek??

Gość Hi_acyntek
taak zwlaszcza ze malzonek to bezwolne ciele ktore ma mozg miedzy nogami :D

Gość a mi szkoda
trzeba było rzucić babce jakiegoś teksta w stylu: wow, jaka sukienka, wybiera się pani na jakąś imprezę? ;) jeszcze np. zaproponować kawkę czy coś, żeby jakoś ją spacyfikować;) to by na następny raz przyszła w dresie, albo - okazałoby się, że jest fajną babką i ma po prostu jakąś imprezę zaplanowaną, jeszcze byście sobie fajnie pogadały;)