Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY Była mojego męża

Polecane posty

Gość gość
no właśnie jak życ z kimś po zdradzie? żyć ze świadomością że ta kobieta go dotykała że on ją całował, a ja w tym czasie gotowałam mu obiadek? To ja dbam o niego, staram sie jak moge, robie wszystko abyśmy mieli idealne życie idealna rodzine kochajacą taką jaka nigdy ja nie miałam. Dla mnie nie pieniądze sa najważniejsze a kochająca rodzina a tu takie coś????

Gość gość
ale jada po twoim mezu. a moze nic nie zrobil, jest ci wierny a te sms-y usowal by cie nie martwic? szczerze to sam bym tak robil jakbym mial dziewczyne do tego po operacji

Gość gość
Mąż nie powinien ukrywac niczego przed żoną. Nawet dla jej własnego dobra bo potem wychdzi właśnie coś takiego jak autorka opisała i zaczyna się zastanawianie : dlaczego mi nie powiedział? czy napewno mowi prawde ze dla mojego dobra? predzej czy pozniej to obroci sie przeciwko Wam faceci wiec lepiej jest cos od razu powiedziec!!

Gość gość
napisz tutaj autorko jak to dalej się potoczyło - chciałabym wiedziec czy istnieja jeszcze prawdomowni mezczyźni:(

Gość gość
17 lat, toż to pedofilia, jak w Afganistanie.

Gość gość
Wczoraj rozmawiałam przez telefon z nim, i oczywiście temat zeszedł na ta kobietę, ale on był taki spokojny jak o niej mówił żadnych emocji, on zawsze o niej mówi bez emocji, jakby ona go nie interesowała, nie wiem co myśleć, czy aż takim dobrym aktorem można być, oczywiście przez telefon ciągle mówi że mnie kocha, że nie zdradził , i ze mną zamierza spędzić całe życie.

Gość gość
Gość który napisał że 17 lat to pedofilia, a wiesz że w Polsce jak seks jest dozwolony od 15 lat, jeżeli jest za zgodą obu stron, a kobieta za mąż może wyjść mając 16 lat?

myślę, że to prowo.. bo skąd ta baba miała niby mieć Twój numer autorko? nie wytłumaczyłaś się z tego. pewnie masz ubaw widząc ile osób próbuje Ci pomóc.

Gość gość
Oliwia napisałam wcześnie, że sie wkurzyłam jak przeczytałam sms u męża w telefonie i zrobiłam głupote, bo napisałam jej ze swojego tel aby dała spokój mojemu mężowi

Gość gość
myślisz że z chciało by mi się robić prowokację, po co? Napisałam wcześniej że nie mam komu sie wygadać, dlatego napisałam tu na forum.

Gość gość
Zrobisz co zechcesz, ale sprawa z pendrivem jest jednoznaczna, takich zbiegów okoliczności nie ma...

Gość gość
i nie załatwiaj tak waznych spraw przez telefon bo wtedy facetowi jest latwiej klamac.. a Ty nie jestes w stanie przeswidrowac go swoim wzrokiem i wylapac klamstwa.

Gość gość
Ale wy łykacie wszystko jak pelikany. :D :D

Gość gość
Wiem. Trudno jednak jest normalnie z nim rozmawiać przez tel jak ciągle w głowi e mi ta sprawa siedzi. Pytałam przez tel tylko czy dzwoniła lub pisała ale on mówi że nie.

Gość gość
na prawdę to nie jest prowokacja. Myslicie że nie mam nic lepszego do roboty tylko robić sobie żarty z was? Po raz kolejny pisze wam że na prawde mam taki problem.

namów męża na występ w rozmowach w toku. tam sprawdzają, czy ktoś mówi prawdę, za pomocą wykrywacza kłamstw :classic_cool:

Gość gość
Bez przesady :-) :-)

Gość gość
Stronka fajnie się zapowiadała, tylko że Serwis Szpiegofon.pl umożliwia dostęp do naszych archiwalnych baz sms. Użytkownik korzystając z serwisu może świadomie skorzystać z zabawy udostępnionej w naszym serwisie. Jednocześnie użytkownik korzystający z serwisu akceptuje to, iż serwis ma wyłącznie formę rozrywkową, a wyników uzyskanych po opłacie nie należy traktować jako wiarygodne źródło informacji. Aby skorzystać z rozrywkowej cześci serwisu należy wysłać sms na numer 92550 o treści ag.szpieg. Usługa premium działa w takich sieciach jak: Orange, Play, Plus, T-Mobile. Koszt wysłania sms to 25 zł (30,75 zł z vat).