Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka albo mąż

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym opisac wam moja sytuacje, byc moze po to zeby przeczytac co mysla o tym osoby postronne bo nie ukrywam ze jest to dla mnie ciezka sytuacja. Moja mama jest osoba ktora ma silna potrzebe kontroli i wladzy. Od zawsze rzadzila wszystkimi a kazdy kto sie sprzeciwil odrazu stawal sie wrogiem. Jest sklocona z polowa rodziny i doszlo do tego ze mi takze zagrozila ze przestaniemy ze soba rozmawiac. Stalo sie tak dlatego poniewaz odkad 2 miesiace twmu urodzilam moja corke, mama moglabym przychodzic do nad non stop, codzinnie dostaje telefony i musze spowiadac sie z tego co robimy razem z moim mezem i coka, mowi nam co mamy robic i jak zajmowac sie naszym dzieckiem, planuje nam czas a jesli sie nie zgadzamy to sie obraza. Doszlo do tego ze moj maz nie moze juz tego wytrzymac, uwaza ze moja mama ma problemy ze soba i ze musze zrobic z tym porzadek bo on nie potrzebuje jej w naszym zyciu... Kocham mojego meza i wiem ze to z jego zdaniem musze sie liczyc i jestem swiadoma tego co probuje robic moja mama. Wczoraj postanowilam wyjasnic z nia ta sytuacja a ona oczywiscie sie obrazila, powiedziala ze mam przyjechac do niej na dywanik bo musi sobie ze mna wiele rzeczy wyjasnic a jesli nie przyjade to ona nie wie co bedzie... Moj maz powiedzial ze nigdzie mam nie jehac bo nie jestem juz dzieckiem a ona nie ma nade mna wladzy. Nie wiem co mam robic bo widze ze ta sytuacja dazy do tego ze po prostu moja mama na nas takze sie obrazi...

Gość gość
W jakim celu założyłaś drugi raz ten sam temat?

Gość siostra gramatyka
matka albo maz ojciec albo zona dzieci albo kochanka tesciowa albo synowa tesc albo syn grasz w zielonka?

Gość gość
Ty jakaś nienormalna jesteś, załozyłaś już jeden temat:"postawiona przed wyborem... matka albo mąż " teraz 2 taki sam, ty chyba jak ludzie pisali masz ze 12 lat i się nudzisz, przecież to nie pojęte, alby dorosła kobieta byął aż taż tak głupia.

Gość gość
na kogo wypadnie na tego bęc

Gość gość
orzeł matka, reszka mąż, nie musisz dziękować.

Gość gość
Twoja mama w dzieciństwie miala zapewne ojca ktory stawiał jej za wysokie poprzeczki ,stąd teraz taka władczość i kontrolowanie innych . Bardzo wskazana terapia u psychospecjalisty .

Gość gość
"zagrozila ze przestaniemy ze soba rozmawiać" myślę że byłoby to największe szczęście jakie mogłoby cię spotkać twoja matka jest psychiczna i jeśli chcesz mieć normalne życie ogranicz z nią kontakty do minumum, dość tobą pomiatała w dzieciństwie teraz jesteś dorosła, masz własny dom i własną rodzinę a ona niech zajmie się własnym życiem na toksycznych ludzi jest tylko jedna rada: unikać z toksycznymi ludźmi się nie pertraktuje bo to manipulanci i egoiści, którzy po trupach dążą do dominacji