Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi nie ufa?

Polecane posty

Gość gość

A wiec zacznę od tego jestem z moim chłopakiem obecnie juz narzeczonym ponad dwa lata na poczatku było rewelacyjnie z reszta jak u kazdego , szkoda ze nie chche mi o wszystkim mowic:( jest taka sytuacja ze jak ktos do niego dzwoni albo przyjedzie ja zapytam kto to on mi odpowiada nie wazne do mnie a nie do Cb , jak jedzie do znajomych tez nie chce mi powiedziec gdzie i z kim jest. wiem ze jest z kolegami bankowo ale boli mnie to strasznie ze ukrywa takie rzeczy. Konczy prace zazwyczaj spotka sie z kims a ja do niego zdwonie pytam gdzie jest kiedy bedzie a on do mnie nie wazne nie wiem. nie czuje sie jako jego dziewczyna narzeczona tylko jak jakas kolezanka nie mam pojecia jak przekonac go aby mowil mi o takich podstawowych rzeczach. martwie sie o niego i wole wiedziec gdzie jest. dodam jeszcze ze juz mieszkamy razem. nie wiem czy to brak zaufania? czy moze juz jego milosc sie wypala powoli?

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
ja 23 on 25

Gość gość
dodam jeszcze ze gdy wychodzimy gdzies razem on w ogole nie okazuje mi uczuc np nie trzyma mnie za reke nie mowie zeby caly czas chodzil ze mna za reke czy w objeciach ale czasmi bylo by milo gdyby zrobil taki gest czasmi jak jestesmy z kims ja ide z tylu a on przede mna ze znajomymi tak jakby nie zwracal na mnie uwagi. nie mam pojecia jak mam z nim porozmawiac zeby mnie wysluchał i przemyslal swoje zachowanie

Gość gość
Nic nie zmienisz on juź taki będzie .Albo to zaakceptujesz albo zmień partnera.On się nie zmieni ,uwierz mi wiem co mówię z doświadczenia .

Gość gość
to co mam siedziec w domu prac sprzatac gotowac i sie nie odzywac?? co to za zycie...

Gość gość
wiesz z doswiadczenia czyli mialas podobnie, zaakceptowalas czy zmienilas?