Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina9921

skalpel z Ewą Chodakowską

Polecane posty

Gość paulina9921

Witam;) Kobietki od półtora miesiąca ćwiczę skalpel Ewy Chodakowskiej. Ubyło mi kilka cm i czuję się znacznie lepiej, jednak efekty widać tylko w okolicach brzucha, a "boczki" są jakie były;( nie wiem jak sobie z tym poradzić, mam budowę tzw. jabłka,także liczę się z tym, że łatwo nie będzie. Możecie mi jakoś pomóc? Pozdrawiam:)

Gość gość
Nie załamuj się. Ćwiczysz zbyt krótko, aby pozbyć się boczków. Jeśli miałabyś ochotę dorzuć do tego 10 minutowy trening brzucha z Mel B oraz ćwiczenia na boczki. Proponuję też przed skalpelem, który modeluje ciało - aeroby (bieg, rower, nording walking). Aby spalić zbędną tkankę tłuszczową najlepsze są ćwiczenia oddechowe. Pamiętaj, że tłuszcz spalasz po 40 min. treningu, jeśli ćwiczysz z rana bez śniadania to już po 20 min. spalasz tłuszcz. Ja ćwiczę z Ewką od października i właściwie nie mam już boczków:)

Gość gość
Ja jestem w trakcie rehabilitacji, dzieki rewelacyjnemu systemowi pani Ewy, plyta 40 zł, rehabilitacja 400 zł, te ćwiczenia, nie są jednak takie tanie :(

Gość gość
na pewno się nie poddam i będę walczyć dalej;) Trzymam za każdą z Was kciuki,trzeba zacisnąć pięści i do przodu;)

Gość czerwcowa mamuśka
Hej dziewczyny. ja ćwiczyłam przed ciążą, jakiś miesiąc z ewka skalpel I. Nie wiem czy ubyło mi cm, i kg ale na pewno skóra była jędrna, dużoooo mniej celulitu a energii miałam za dwie osoby. Po ciąży wróciłam do swojej wagi ( co nie znaczy że jestem zadowolona). Bo i przed ciążą miałam sporą nadwagę. Teraz jest mój 3 dzień i dotrwałam tylko do połowy skalpela I. Czy również miałyście problemy ze zrobieniem całego przez pierwsze klika dni??? Ile ćwiczycie w tygodniu?? Nie jem już pieczywa, zero słodyczy. Staram się jeść kolację tak jak teraz najpóźniej po 17. Jogurt i sucharki. Piję dużo wody. Najlepiej jakbym schudła 15-20kg. Ale czy to możliwe abym zgubiła je przez 5 miesiący?? Wiem że jak już wpadnie się w rytm to ciężko nie ćwiczyć , bo od Ewki można się uzależnić ;)

Gość kkkkkkk20
Hej ja ćwiczylam w zeszłym tygodniu 3x w tygodniu a w tym planuje 5x i juz powolutku widzę maleńkie efekty dodatkowo stosuje diete mż :-) ćwiczenia sa ciężkie ale jaka radosc po niesamowita :-)