Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mi nie jest zal siedmiorga nastolatków, którzy zginęli...

Polecane posty

Gość gość

Tej dwójki, ktora przeżyła też nie. Sami sa sobie winni.

Gość gość
Zwinęli kluczyki rodzicom i 9 osób wsiedli do auta. żaden nie mial prawa jazdy, ani 18 lat. uderzyli w drzewo, 7 zbitych...

Gość gość
9 nastolatków w wieku 13-17 lat jechało 5osobowym autem i uderzyli w drzewo. 7osób zginęło, a 2 (w tym 16letni pijany kierowca) przeżyło.

Gość gość
cóż, przestroga dla innych

Gość gość
mnie tez nie jest szkoda. Jak ja mialam 18 lat to musialam w domu siedziec, a co dopiero 13 lat... litosci.

Gość gość
A kto ich tak wychował ????? Nie zal Wam ? Bezmózgie ,pozbawione empatii istoty ?!?!

Gość gość
Ale kogo ma byc mi żal? Ani mi nie żal tych nieletnich wykolejencow, ani ich patologicznych rodzin.

Takie wyczyny to tylko w Volvo można robić i to nowym z poduszkami. Przy zderzeniu z drzewem z zapiętymi pasami masz ponad 90% szans na przeżycie nawet gdy jedziesz 100 na godzinę.Czym oni jechali?

Gość gość
Bezmózgie ,pozbawione empatii istoty ?!?! xxx Bezmózgie to byly/sa te dzieci i ich rodzice. :o

Gość gość
Nie jest wazne czyn jechali. Nie mieli prawa jazdy! Nie byli pelnoletni. A ich rodzice ponoc nie pierwszy raz nie mialo wplywu na ich ekscesy...

Gość gość
Nie malina mylisz sie -przy 100 km.h są ogromne przeciążenia narządów wewnętrznych -nie przeżyjesz . A jechali Renault Scenic około 2000r. Dziwnie pękła karoseria auta niektórzy mówią że szrot zespawany z dwóch albo rdza ..

Gość gość
W tv wypowiadala sie babcia jednej z ofiar. Cóż, wygladala jakby sama czesto naduzywala alkoholu... I powiedziala, ze w ten sam sposób straciła syna (w wypadku samochodowym), a teraz wnuka. Mówil tez jakiś równolatek z ich wsi, ze nie pierwszy raz pod wpływem alkoholu wybrali sie na wycieczke...

Gość gość
Wy ,wy nie macie empatii bezmózgie istoty .Ciekawe czy wy jestescie takie madre w wieku 13 lat. ? Z tekstow widac ze nie .Bo wieceej niz 13 nie macie ..

Gość gość
Ty jestes widocznie taka sama patologia jak bohaterowie tematu:o głupotę należy potępiać, jesli dla takich zachowań bedzie społeczne przyzwolenie, to beda sie one częściej powtarzać. Ja moge nie miec empatii dla wykolejencow, chuliganów, patologi i przestępców, ale mózgu, a raczej rozumu nie masz ty.

Gość gość
A Ty masz wiecej, niż 13 lat, bo placzesz nad zwlokami nieznanych ci ludzi? Problem nie polega na tym, czy wzruszyla nas ta historia, ale co robić by kolejna rodzina gdzieś na popegeerowskiej wsi nie pozwolila swoim dzieciom na picie alkoholu i jazde samochodem. Tam najwidoczniej tym, czym zajmuja sie dzieciaki w wolne popołudnia malo kto mial kontrole. A w konsekwencji dzieciaki rozbily sie jadac starym autem ze szrotu. Ale nie wydaje mi sie, by to ostatnie bylo aż tak istotne. Rownie dobrze mogly to byc dzieciaki z bogatego domu, jada w nowym mercem i zabijajace ludzi stojących na autobusowym przystanku. O takich historiach tez ostatnio sporo slychac.

Gość gość
a mnie jest ich zal. zycie mieli przed soba a tak je wglupi sposb stracili. chociaz moze tak mialo byc. kazdy ma cos przypisane. czasem w to wierze a czasem nie. wypadki sie zdarzaja. zycie. tylko ze oni nie powinni lezec w trumnach a bawic sie, smiac rozwijac i zyc!!! kto zawinil? los? rodzice? same dzieciaki? dla mnie niepojete jest, ze 13latki nie sa pod opieka rodzicow i robia co chca taki 17latek moze rodzicom ukrasc kluczyki od samochodu tak by ci tego nie zauwazyli i jeszcze zabrac samochod? przeciez to sie nie trzyma kupy albo ja jestem z innego swiata

Gość gość
przestan malina pieprzysz miales wypadek? smierc zagladal ci w oczy? jestes smiertelnie chory? to zamknij kompa bo niweczysz esztki czlowieczenstwa jakie powinny w tobie drzemac

Gość gość
Jestem matką nie nastolatką i dobrze wychowałam swoje dzieci . Gdyby Oni mieli po 20 lat to moze bym inaczej spojrzala na wszystko ale nie na 13,17 dzieciaki .Ktos im na to pozwolił ,ktoś sprzedał alkohol ... #### Smutne ,jak młodzi ludzi mają wyprane mózgi ze nie potrafią zrozumieć dramatyzmu sytuacji ..

Gość gość
selekcja naturalna

Gość gość
To nie placz, bo to nic nie da, tylko reaguj, gdy widzisz pijane malolaty na ulicy, gdy zachowują sie agresywanie, zwróć uwagę kiedy wyrzucają smieci na ulice, zamiast do kosza 10 metrow dalej. Będziesz mieć tyle odwagi?

Gość gość
Z wypowiedzi ich kolegi wynikalo, ze to nie byla pierwsza taka jazda autem po pijaku. Ale nikt na policje nie zadzwonili...a trzeba bylo. Pomyślcie o tym, gdy sami kolejny raz odwrocicie glowe widzac agresywne dzieciaki na ulicy... Trzeba reagować!

Gość gość
pytanie do ich rodzin jakim trzeba być kretynem nieodpowiedzialnym śmieciem aby dziecko 13 letnie szlajało się po nocy ? , sąd w trybie natychmiastowym powinien zabrac im pozostałe dzieci z takimi rodzicami są 24 h w niebezpieczenstwie

Gość FRY321
A mi ich szkoda.Zginęli poprzez bezmyslnosc i głupotę.Takie młode życia.