Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_

Zaręczyny

Polecane posty

Gość zaniepokojona_

Od kilku dni męczy mnie pewne przekonanie że wpłynełam na swojego faceta w kwestii zaręczyn. Jesteśmy razem już 5 lat, obecnie mamy ja 21, on 23 lata. Gdzieś za trzy lata w naszych planach pojawia się ślub, w związku z tym osobiście uważam że zaręczyny były by dobrym pomysłem. W czasie naszej rozmowy on zasugerował że póki co nie ma co myśleć o zaręczynach bo to wiąże się z tym, że trzeba mieć zaplecze finansowe na rezerwacje sali, kapeli itd i że lepiej poczekać jeszcze rok. ( dodam że pracuje i przyzwoicie zarabia) Na to ja mu odpowiedziałam, to poczekajmy jeszcze 5 lat aż zorientujemy się że nas stać i kolejne dwa lata na rezerwacje sali... 2 tygodnie po tym zobaczyłam że w zakładkach w internecie ma pozaznaczane pierscionki... Dręczy mnie myśl, czy nie za ostro odpowiedziałam... Nie moge teraz poruszyc tego tematu i go zapytać bo jesli szykuje niespodzianke to schrzanie wszystko

Gość gość
sama nie wiesz co ci chodzi, tutaj ludzie maja prawdziwe problemy a nie rozsterki nastolatek

Gość gość
Twój facet ma rację, trzeba mieć zaplecze finansowe, bo pewnie jak typowa kafeterianka chcesz dzidzię po ślubie i mąż ma to sponsorować.

Gość zaniepokojona_
Nie wiem jak mysli typowa kafeterianka ale sama kończe studia farmacje, więc nie licze na sponsoring męża...

Gość Rosżalony
Jak jest 100% facetem to mysli o zapleczu finansowym. Tak juz mamy. Moze to chore, ale tak juz mamy. Zadalas mu dola. Ciesz sie ze masz goscia z jajami. Gratuluje !

Gość gość
Zawsze twierdzilem,ze to bez sensu zareczac sie na nie wiadomo jak dlugo przed slubem bo po co? Po co byc narzeczenstwem dlugo? Zareczylem sie z zona na cztery miechy przed slubem i bylo dobrze