Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaręczona90

Co sądzicie o tym pierścionku???

Polecane posty

Gość Zaręczona90

Hejka, byłam z chłopakiem na wyjeździe i okazało się że to nie był zwykły wyjazd, ponieważ... odwiadczył mi się :) Męczy mnie tylko jedna rzecz - pierścionek... Bardzo mi się nie podoba, chociaż wszyscy mówią, że jest piękny... Udało mi się go wytropić: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1711 Co o nim myślicie? No i najważniejsze - powiedzieć narzeczonemu, że mi się nie podoba? Na razie byłam tak zaaferowana samym wydarzeniem, że nie miałam czasu o tym myśleć. Pozdrawiam i z góry dziękuję za opinie Kochane :)

Gość gość
jakis lewy link nie dziala, wyslij poprawny!

Gość gość
tez zły

Gość Zaręczona90
Nie wiem czemu wstawia się tam ta spacja w środku, która powoduje że link nie działa :( Usuńcie ją i będzie ok :) http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,2,1711

Gość gość
ładny ale ja wole z bialym oczkiem a nie fioletowym

Gość Zaręczona90
No ja chyba teeż.. Powiedzieć mu??

Gość gość
Jest piekny i elegancki , dostałaś ten pierscionek i pokochaj go . Jeszcze dużo innych pierscionkow sobie mozesz kupić

Gość nie ze mną takie numery
Nie dostała żadnego pierścionka :classic_cool: Powszechnie wiadomo, że apart pada i próbują się reklamować za free :classic_cool:

Gość gość
powiem ci tak dla faceta

Gość gość
"Nie ze mną takie numery" mogłam wysłać samo zdjęcie, żebyś tu nie snuł takich insynuacji:( ale szczerze mówiąc nie wiem jak :( ciekawe w ogóle czy to prawda z Apartem... mówisz serio? Czyli jeśli chciałabym go wymienić to muszę się spieszyć? ;/

Gość gość
piękny, klasyczny kształt, naprawdę ładna i elegancka rzecz ale wiem, wolisz mieć takie "jak Grześ i cała wieś:

Gość Zaręczona90
Może macie rację... na początku w ogóle mi się nie podobał, ale po części zaczynam się do niego przekonywać.. może gdybym zobaczyła go u jakiejś innej kobiety spodobałby mi się bardziej, wiecie jak to jest...

Gość Zaręczona90
Podsłuchałam rozmowe narzeczonego przez telefon - ten pierścionek pochodzi z kradzieży :(

Gość gość
Tak, podobno trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona :) Wierz mi, ten pierścionek jest na tyle klasyczny w swojej urodzie, że przez lata nie będzie wychodził z mody - w przeciwieństwie do tych pseudo-hitów, które za kilka lat dziewczyny będą... wymieniać na kolejne, bardziej modne. Tak po prawdzie, to chciałabym miec taki pierścionek.

Gość Zaręczona90
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) PS. post z godziny 19:50:50 nie pochodzi ode mnie, ale dziękuję również żartownisiom za zainteresowanie tematem :) Pozdrawiam :)

Gość gość
jest wyjatkowy, bo wybral go dla ciebie czlowiek, ktory cie kocha i jemu sie podobal. glupia bedziesz jak zaczniesz krecic nosem. ktos dobrze powiedzial - jeszcze bedziesz miala pierscionki, ktore ci sie podobaja. a ten jest tym jedynym i wyjatkowym.