Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NikowaJa

Ból wzgórka lonowego

Polecane posty

Gość NikowaJa

Od pewnego czasu odczuwam ból wzgórka lonowego. Nie jest to umiejscowione "głęboko", raz bliżej prawej pachwiny, raz blizej lewej, a czasem na srodku, jednak ciagle nisko, troche nad ujsciem cewki moczowej. Jest to raczej kłucie, które najczęściej czuję podczas chodzenia. Miał ktoś coś podobnego?:)

Gość gość
Pęcherz.

Gość NikowaJa
Dziękuję za sugestię, jednak nie odczuwam żadnego szczypania podczas oddawania moczu, ani trudności z tym ;/

Gość gość
Nie musisz czuć szczypania. Spróbuj przez kilka dni wygrzać to termoforem. Jest jeszcze jedna możliwość, ale to w przypadku kiedy rodziłaś, a tego nie wiem. Przy zmianie pogody czasem mam takie porządne kilkakrotne ukłucie w bliznę po nacięciu, lub inną po pęknięciu.

Gość gość
Zmiany chorobowe w pęcherzu nie zawsze muszą się objawiać szczypaniem czy pieczeniem przy oddawaniu moczu . Takie objawy jak pieczenie towarzyszą z reguły przy infekcjach bakteryjnych . A pęcherzu może dziać się wiele , guzy , polipy , zwapnienia i takie tam. Proponuje pójść do urologa , ale tez kontrola ginekologiczna byłaby wskazana.

Gość NikowaJa
Nie rodziłam ;) Lata temu chorowałam na pęcherz i głównie dlatego kojarzę tylko okropne pieczenie i częste wizyty w toalecie. Dziękuję bardzo, wyszukiwarka nie rozważała nic innego, jak ciążę, zresztą jak zwykle przy tematach bardziej kobiecych.

Gość gość
Dokładnie to ci chciałam teraz napisać co napisał ci gość z 19:39. Pęcherz możesz mieć teraz tylko podwiany, albo tak jak pisze poprzedniczka. Zapisz się na wizytę u lekarza, a w między czasie spróbuj to wygrzać. Mnie teraz przewiało i pęcherz objawia się mi się bólem w okolicy jajnika. Przewody moczowe po prostu mnie bolą.

Gość NikowaJa
Oj jajnik rzeczywiście też się odzywa, a jeśli się głębiej zastanowić, to i zapach moczu od naprawdę dawna jest po prostu inny, jakby zasadowy ( o ile zapach można tak opisywać ;)), wręcz drażniący. Dziękuję Drogie Panie :)