Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ceciderit

Dlaczego wysocy mężczyźni interesują się głównie niskimi kobietami?

Polecane posty

Gość gość
Niskie i owszem, ale koniecznie także chude i w miarę potulne, nieporadne w zachowaniu. Widzę po sobie, że z każdym dodatkowym kilogramem powodzenie proporcjonalnie spada, pokazując że nie jest się nieporadną dziewczyneczką też nie zyska się aprobaty facetów.

Pierwsze wrażenie jest zależne tylko i wyłącznie od wyglądu :) Dopiero potem poznaje się bliżej daną osobę i albo ktoś się komuś spodoba albo nie. Twierdzenie, ze wygląd nie ma znaczenia to oszukiwanie samego siebie i wszystkich dookoła. Wygląd TRACI na znaczeniu wtedy, kiedy pojawia się uczucie :)

Gość gość
,,Wygląd TRACI na znaczeniu wtedy, kiedy pojawia się uczucie usmiech.gif" - a ja bym powiedziała, że owo uczucie jest zależne głownie od wyglądu (plus kilku innych BIOLOGICZNYCH czynników jak np. tembr głosu, sposób poruszania się, zapach).

nie oszukuje że wygląd się nie liczy, ale może masz zje/baną twarz lub tracisz po pierwszych idiotyzmow z twojej głupiej gęby

Gość gość
bardzo sensowna odpowiedź, te inne BIOLOGICZNE zwą się potocznie "chemią" i to jest najważniejsze !

Gość gość
no dobra ale ile jest tych dziewczyn 180 cm z 5% - to pewnie wiec gdy 5%-10% facetów podobają się wysokie - to wystarczy a dla niższych i tak zostanie 90% facetów

Gość gość
Tez mam 160 a mój chłopak 196 ;) mówi, ze mogłabym mieć 150 :D kręcą go niskie widocznie, ale widuje wiele "wysokich" par. A problem autorki bierze sie nie ze wzrostu a z charakteru. Nie uważam, żebyśmy wyglądali komicznie jako para.

Gość gość
ale to znaczy ze to Ty masz z tym problem :) moze nie wzrost jest u Ciebie problemem :) a wiesz dlaczego wola male ?niskie i drobne ? bo male jest piekne :) a duze niestety tylko pozyteczne :) :) :)

Nie znasz mnie, więc nie mów mi że to przez mój charakter :) Małe jest piękne? Owszem, ale wysokie nie znaczy brzydkie :)

Gość gość
jeśli niska ma z****** ryj to nie będzie miec powodzenia. A to powodzenie będzie miec wysoka ale z ładną buzią. Tu nie chodzi o wzrost tylko URODĘ

Gość gość
ja jestem wysoki i zawsze bardziej podobały mi sie wysokie takie powiedzmy 174-180cm, a obecnie jestem z niska dziewczyną. Po prostu wzrost nie ma dla mnie kluczowego znaczenia. Z wyglądu bardziej sie dla mnie liczy np szczupłą sylwetka. A poza tym dochodzi masa różnych rzeczy zupełnie niezwiązanych z wyglądem.

Gość gość
no nie zauważyłam takiej korelacji. Faceci interesują się ładnymi. To czy niska czy wysoka to jakoś ma mniejsze znaczenie. Jedynymi facetami, którzy przejmują się wzrostem wybranki są faceci, którzy są od dziewczyny niżsi. Ale raczej mają problem ze swoim wzrostem, a nie ze wzrostem wybranki.

Gość gość
co z tego że jest niska skoro może być brzydka a wysoka śliczna. A jeśli obie są ładne to facet wybierze tą która będzie niższa OD NIEGO.

Gość gość
moja przyjaciólka ma 175 a jej przyszły mąż 180cm i jest w nią zapatrzony jak w obrazek, choć ma rację bo faktycznie jest śliczna, olał kumpli dla niej i od kilku lat szaleje za nią choć widuje ją codziennie. Nazywa ją kruszynką chociaż przewyższa ją tylko 5 cm.

No to ma szczęście że trafiła na takiego, któremu nie przeszkadza wysoki wzrost kobiety :)

Gość gość
yyyy a czemu miałby przeszkadzac skoro jest śliczna? i ma wszystko na miejscu?

Gość gość
bo ma kompleksy na punkcie swojej męskości. Jeśli laska ma fajne ciało i buzie to prawdziwemu dojrzałemu facetowi mającemu WZROST FACETA to lotto czy laska ma 160 czy 170

No tak... W takim razie szkoda, że tylu facetów ma takie kompleksy i starają się podbudować swoje ego dzięki niskiej kobiecie.

Gość gość
nie mówię tu o kobietach z ponad 180 bo to faktycznie bardzo wysokie. Ale 170-175 to normalny wysoki wzrost. Tak samo jak 155 niski ale normalny. Przesadnym niskim byłby zwrost poniżej 150. Także nie można pisać że tylko wysokie są poza normami.

Gość gość
no ale teza zawarta w temacie jest fałszywa. Wysocy faceci (tak jak i średniego wzrostu oraz niscy) interesują się ładnymi kobietami, a raczej takimi jakie im się podobają. Wzrost jest raczej daleko jeżeli chodzi o urodę kobiety. Ważniejsze są twarz, biust, nogi, etc. Wzrost robi się ważny jak kobieta jest wyższa niż facet.

Gość gość
Nie prawda... Ja mam 196 cm i uwielbiam wysokie kobiety, powyżej 170. Uroda nie zależy od wzrostu, na to się składa wiele rzeczy, ale wzrost (jeśli jest w normie) to duży plus. Wysokie dziewczyny są piękne i zgrabne. Nigdy nie badałem statystyk i nie wiem co woli "większość" i nie obchodzi mnie to. Jeśli rzeczywiście jest tak że większość wysokich facetów woli niskie to nawet lepiej więcej wysokich zostaje dla mnie;) ale raczej tak nie jest.

Gość gość
kobieta buldog na krótkich nog to jakiś mit, nawet na portalach randkowych widzę wielu facetów powyżej 185 cm i takich w miarę atrakcyjnych to w swoich wymaganiach co do partnerki podkreślają,że musi ona mieć conajmniej 170cm albo być po prostu wysoka, to jest dla nich tak samo wazne jak to by była szczupła x napisała zazdrosna żyrafa

Gość gość
ja sie z autorką zgadzam bo to aż za częste, wysocy faceci szukają niskich kobiet i widać to wszędzie

Gość gość
Nie prawda... Ja mam 196 cm i uwielbiam wysokie kobiety, powyżej 170. Uroda nie zależy od wzrostu, na to się składa wiele rzeczy, ale wzrost (jeśli jest w normie) to duży plus. Wysokie dziewczyny są piękne i zgrabne. Nigdy nie badałem statystyk i nie wiem co woli "większość" i nie obchodzi mnie to. Jeśli rzeczywiście jest tak że większość wysokich facetów woli niskie to nawet lepiej więcej wysokich zostaje dla mnieoczko.gif ale raczej tak nie jest. x nie udawaj faceta żyrafo :D