Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ceciderit

Dlaczego wysocy mężczyźni interesują się głównie niskimi kobietami?

Polecane posty

Coraz częściej spotykam się z tym, że wysocy faceci (tj.185+) zwracają uwagę wyłącznie na te niskie dziewczyny. Wcześniej wiele razy się słyszało, że to niby te wysokie (170+) z ładną figurą i długimi nogami są najbardziej pożądane, jednak nigdzie nie widzę w tym potwierdzenia. Od czego to zależy, że facet 190 ugania się za dziewczyną 155?? Przecież to nawet komicznie wygląda... Do tego zauważyłam (głównie z własnego doświadczenia), że za to niscy faceci bardzo często zwracają uwagę na wysokie dziewczyny. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale uważam, że wysocy dla wysokich, a ci niżsi dla niskich... Bo co np. ma powiedzieć wysoka kobieta która nie może znaleźć wysokiego faceta tylko dlatego, że on woli te niskie, albo niski mężczyzna nie może znaleźć odpowiedniej dla siebie partnerki bo z kolei one wolą wysokich?? Wysokie dziewczyny i niscy faceci mają najbardziej przerąbane...

Gość kobieta buldog na krótkich nog
to jakiś mit, nawet na portalach randkowych widzę wielu facetów powyżej 185 cm i takich w miarę atrakcyjnych to w swoich wymaganiach co do partnerki podkreślają,że musi ona mieć conajmniej 170cm albo być po prostu wysoka, to jest dla nich tak samo wazne jak to by była szczupła

kobieta buldog na krótkich nog: zdziwiła mnie Twoja wypowiedź, naprawdę... Na każdym kroku spotykam się właśnie z odwrotnymi sytuacjami. W moim przypadku jedynie dwa razy zdarzyło się, że wysoki facet zwrócił na mnie uwagę, z czego jeden miał dokładnie 199,5cm a i tak stwierdził że jestem wysoka, co muszę przyznać, że mnie załamało przy moim wzroście 174...

Gość gość
hmmmm ja 160 mój facet 196, pytałam go o wysokie dziewczyny i stwierdził ze takie duże mu się w ogóle nie podobają. Co kto woli.

Gość gość
Bo niskie, drobne kobiety wyzwalają w nas instynkty opiekuńcze :) chociaż zbyt duża różnica wzrostu przeszkadza czasem w seksie, przynajmniej w niektórych pozycjach ;)

a co to za argument że wysocy wolą niskie, może wyszedłbyś z domu i zobaczył pary, nie widziałem nigdy bardzo wysokiego z bardzo niską

Wysokie kobiety, tak jak i te niski również potrzebują takiej opieki ze strony mężczyzn. To, że są wyższe, nie znaczy że są inne pod tymi względami.

Gość RoladyDwie macie robić co chce
kesztorikos abenis barakeczos kusztemonis :(

claude speed: mój argument wyszedł z autopsji i tak się składa, że nie siedzę non stop w domu i często widzę pary wczesniej opisane.

claude speed: moje pytanie nie brzmi "dlaczego wysocy kochają niskie", tylko dlaczego się nimi interesują i na nie bardziej zwracają uwagę. Tak wiem, miłość nie wybiera, wygląd to nie wszystko itp., itd. Nie o to mi chodzi. Mając do wyboru śliczną, wysoką dziewczynę a śliczną i niską oraz zakładając że żadnej z nich się nie zna, na która najpierw facet zwróci uwagę? W 99% właśnie na ta niską, a mnie interesuje od czego to zależy. Czy Wy, mężczyźni, boicie się wysokich kobiet (nie mylić z wyższą od faceta)? Czy dzięki niskiej dziewczynie chcecie sobie podbudować ego?

Gość gość
bo zazwycaj mają ciasną cipkę

Gość gość
Ale dziewczyno bredzić, dlaczego podbudować ego? czy niższa kobieta to od razu gorsza? Każdy ma swój gust i o gustach się nie dyskutuje. Ja jakoś nie zauważam takiej prawidłowości, znam pary tego samego wzrostu i takie gdzie facet jest dużo wyższy. Ostatnio widziałam kobietkę z facetem sięgającym jej pod pache. Więc nie ma reguły. Ale Tobie widać nie da się przegadać bo jeżeli ktoś uważa że wysoki facet dla wysokiej kobiety to jest po prostu zakompleksiona i tyle.

Gość gość
i żyjąc w kompleksach prowadzisz wywody na forum dlaczego niskie dziewczyny zabierają facetów wysokim kobietom..... Pozbądź się kompleksów a będzie dobrze:)

Nigdzie nie napisałam, że niższa to od razu gorsza. Tak samo nie uważam że wysoka jest lepsza. Ale tak jak już pisałam, coraz częściej spotykam się z tym, że wysocy wolą niskie kobiety. NIE ZAWSZE, ale bardzo często.

claude speed: Twój poziom inteligencji jest naprawdę mikroskopijny. Atakując mnie w taki sposób wyciągam wnioski, że sam jesteś zakompleksiony albo straszliwie Ci się nudzi :) Jeśli chcesz mnie sprowokować, to powodzenia :)

Gość gość
ona ok 150-160 on 180-+++wyglądają jak pat i pataszon strasznie!!!!!!!!!!

Gość gość
"Czy Wy, mężczyźni, boicie się wysokich kobiet (nie mylić z wyższą od faceta)? Czy dzięki niskiej dziewczynie chcecie sobie podbudować ego?" a to zdanie jak zinterpretujesz co ma wzrost do ego i do strachu przed daną osobą, kompletnie nie kumam Twojego toku myślenia:D dobranoc

Często wysocy faceci wypowiadają się w ten sposób, że przy niskich kobietach czują się bardziej męsko i jest je łatwiej zdominować, co jest równoznaczne z podbudowywaniem swojego ego. Śmiesznie to brzmi a zarazem smutno, bo co w takim razie mają powiedzieć wysokie panie? Miło by było zobaczyć więcej męskich opinii na ten temat, czy rzeczywiście wobec wysokich nie potraficie czegoś takiego odczuwać. Ciekawi mnie to, dlatego pytam.

Gość gość
autorko... odpowiedz jest prosta, dokładnie z tych samych powodów, że 99% kobietom podają się wysocy mężczyźni. Druga sprawa napisałaś 174cm... a ile wagi? Myślę, że gdybyś ważyła 55-58 kg nie ogoniłabyś się od wysokich facetów :P

No to Cię zaskoczę, przy moim wzroście warzę 59kg, nie raz słyszałam że jestem bardzo ładna i mam ładną figurę, długie nogi, a jakoś niezbyt za mną latają :) Ale ja sama nie wierzę w swoją urodę bo po prostu nie widzę takiego zainteresowania ze strony mężczyzn. A kobieta jak to kobieta, lubi czuć, że jest atrakcyjna.