Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ageg

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość ageg

W jakim sensie was dziewczyny pociągają faceci niedostępni oraz tacy którzy są tajemniczy? Nie mówię teraz o tym kto ma wyjawić uczucia pierwszy, a o to jakbyście to określiły?

Gość gość
Pociagaja mnie ,ale krotko.Potem ta tajemniczosc i niedostepnosc jest nudna. Mysle wtedy,ze mu nie zalezy,

Gość ageg
Jak byś określiła tą niedostępność oraz tajemniczość? Co jest dla ciebie takiego charakterystycznego dla tych cech ? Co was dziewczyny jeszcze pociąga w facecie oprócz tych cech ? Pewność siebie oraz poczucie humoru na pewno.

Gość gość
Niedostepnosc i ta wasza tajemniczosc objawia sie roznie: brak czasu,dziwne terminy,nie wiem ,trudno mi w tej chwili zadecydowac,moze itd itp. Poczucie humoru,umiejetnosc zachowania sie ,kultura osobista !!!!!!A poza tym musi facet byc zadbany:)

Gość ageg
Bycie dżentelmenem takim prawdziwym to dla was jak to wygląda? Jak się powinien taki facet z klasą zachowywać? Otwierać drzwi jako 1, założyć wam płaszcz, płacić za randki i co jeszcze?

Gość gość
Zapomniales :pozwolic Kobiecie wybrac miejsce przy stoliku w restauracji. Lubie tez spontanicznosc u faceata

Gość gość
Nigdy mnie tacy nie pociągali, zawsze podejrzewałam, ze maja jakies zaburzenia, bądź sa kryminalistami, ale to chyba zboczenie zawodowe.

Gość gość
Taki tajemniczy M ma zawsze w sobie dużo empatii.A takich meżczyzn nie przestaje się nigdy kochać,nie można się kimś takim znudzić.To jak druga połówka serca.

Gość ageg
Tajemniczy w tym sensie, że nie spotyka się z wami zbyt często ? ;p Ja z koleżanką swoją widzimy się dwa razy w tygodniu ( pon, wtorek) na kursach tanecznych, po kursach odrazu do domu, a potem "randkujemy" w sobotę aby była przerwa pomiędzy spotkaniami, bo jak tak wolę. Jeśli się nie zapyta mnie o częstsze spotkania indywidualne to nie będę jej gadać o tym abyśmy się częściej spotykali sami. Nie chcę jej się narzucać. Wolę takie jedno spotkanie na tydzień niż miałbym 2-3 razy po miesiącu znajomości się tak spotykać, a wy jak myślicie?

ageg Bycie dżentelmenem takim prawdziwym to dla was jak to wygląda? Jak się powinien taki facet z klasą zachowywać? Otwierać drzwi jako 1, założyć wam płaszcz, płacić za randki i co jeszcze? x Dżentelmenem trzeba się urodzić,jeśli nie czujesz się z tym dobrze,kobieta to wyczuje.Nadskakiwanie jest sztuczne,i może wystraszyć partnerkę.

Gość gość
Sadze ,ze na razie tak jest lepej i mysle pasuje to Wam obojgu. Dajcie sobie czas-moze poczujecie chec czestych spotkan. Nic na sile:) A nie sluchaj, ze kryminalista jest lepszy-totalna bzdura.

Gość ageg
Ja się dobrze czuje. Od dzieciaka odprowadzam koleżanki pod dom, otwieram im drzwi, nie przeklinam, na randkach płacę, nie jestem gburem czy coś w tym stylu :) Traktuję kobiety z szacunkiem.

ageg Ja się dobrze czuje. Od dzieciaka odprowadzam koleżanki pod dom, otwieram im drzwi, nie przeklinam, na randkach płacę, nie jestem gburem czy coś w tym stylu usmiech.gif Traktuję kobiety z szacunkiem. x Dobrze,w tej sytuacji masz duże pole do popisu.Nie ma nic piękniejszego, od urodzonego dżentelmena,mój ojciec takim był.

Gość ageg
Ogólnie ona drugi raz z rzędu po kursie tanecznym mi pisze czy jestem jeszcze na centrum miasta, bo moglibyśmy się wtedy spotkać. Mnie oczywiście już wtedy nie ma na centrum, bo jadę do siebie na dzielnicę, a ona w tym czasie ma jeszcze godzinkę innych zajęć. Może wsumie można to uznać za taką chęć z jej strony, że jest gotowa na częstsze spotkania czy raczej traktuje mnie jako zabicie czasu? Na kurs jak byłem niepewny co do zajęć to mi napisała, że fajnie by było jakbym przyszedł na zajęcia.

Widać spodobałeś się dziewczynie,wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Gość gość
Nadskakiwanie zalezy oczywiscie od sytuacji-to mialam na mysli. Nie non stop,bo przeciez taki facet zaglaskal by mnie na sile. A tego nie chcemy my kobiety. Przeciez nie bedziesz jej za kazdym razem pozwalal wybierac miejsca przy stoliku,po prostu poczekaj az sama pierwsza siadzie :)

Gość gość
Dziewczyny nie mowcie mu nic bo potem to wykorzysta i bedzie manipulowal kobietami wiedzac co im sie podoba , bedzie udawal kogos kim nie jest zeby wykorzystac jakas kobiete

Dżentelmen nigdy nie wykorzysta kobiety w niecnych celach.

Gość gość
Oczywiście, że okazuje chęć, musiałaby chyba jeszcze znak drogowy postawić Ci przed nosem, żeby dać to do zrozumienia jeszcze wyraźniej, niż już dała.

Gość gość
Ona chciala sie z Toba spotkac;) zabiciem czasu byloby z jej strony ogladanie nowej kolekcji sukienek w sklepie. Jestes fajnym facetem i trzymaj tak dalej ,bo takich jest niestety coraz mniej.

Gość ageg
Jestem dobrym chłopakiem spokojnie :) Nie zależy mi na wykorzystywaniu dziewczyny, nie poszukuje przygody, a kobiety wartościowej z którą mógłbym stworzyć związek.

Gość ageg
Na niedzielnym spotkaniu to ona raczej szukała kontaktu, parę razy mnie pacnęła, a ja co najwyżej raz z nią przybiłem piątkę wychodząc inicjatywą, a i też dotknąłem jej rękę jak przyszedł moment aby zapłacić za napój. Na koniec spotkania oczywiście się całowaliśmy :) Było przyjemnie. Nie chce się jej narzucać aby w pewnym momencie powiedziała - potrzebuję przestrzeni. To by mnie zabolało, a do tego nie chcę dopuścić.

Gość gość
Jestes dobry chlopak ja to wiem . Kolezanki z portalu stracily wiare w porzadnych facetow na tym swiecie i szukaja podstepu:)

[zgłoś do usunięcia] gość Jestes dobry chlopak ja to wiem . Kolezanki z portalu stracily wiare w porzadnych facetow na tym swiecie i szukaja podstepuusmiech.gif x Oooo nie generalizujmy;).

Gość gość
Przepraszam,ze kogos moglam urazic nie chcialam. To byl nieprzemyslany zart z tym podstepem .Kazdy moze wyrazac swoja opinie.

Gość ageg
Mam 21 lat, a ona 24. Nie przeszkadza mi to. Myślę, że jestem dojrzały jak na swój wiek i stały w uczuciach :)

Gość gość
I to jest wazne,teraz tylko pielegnowac umiejetnie to co jest. Nie zapomnij ,ze ona ma 24 lata i jest bardziej doswiadczona emocjonalnie nie Twoje rowiesniczki:)

Gość ageg
Miała sporo partnerów, ja nigdy nie miałem dziewczyny, a co najwyżej miałem dziewczyny z którymi się spotykałem. Nigdy się nie zakochałem, ale w tej dziewczynie czuje, że mógłbym się zakochać. Jest atrakcyjna, zgodna, mądra, mogę z nią na każdy temat rozmawiać, wychowana i zawsze szuka zgody jak ja i nie lubi się kłócić.

Gość gość
Ageg,milo sie z Toba rozmawialo. Zycze Wam wszystkiego slodziutkiego i bede z ciekawoscia zagladala do tego tematu. Odezwij sie czasami jak Wam idzie.Pozdrawiam i milej nocki zycze.BK

Gość gość
To o niczym jeszcze nie swiadczy,nie liczy sie ilosc tylko jakosc:)DobranocBK