Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ageg

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
nie napisze nie wiem czy jestem anonimowa

Gość gość
Szukaj tego co dobre to będziesz wiedział

Gość ageg
To już był podszyw :) Napisz do mnie na gadu 43698869 BK. Pozdrawiam.

Gość gość
Powiedzialam, ze odwiedze temacik i jestem z ciekawosci.jak sie sprawy rozwijaja:) Wszytko w porzadku autorze pytania?Pozdrawiam BK

Gość gość
mnie niedostepnosc nie pociaga wrecz drazni i odpycha, jak mezczyzna pokazuje ze sie stara i angazuje sie to jest mile a jak zachowuje sie tak jakby mu bylo wszystko jedno to to drazni, nie wiem co takie zachowanie moze pociagac? Lubicie latac na facetami, prosic sie o miske jak pies. To jest chyba fajne dla gimbusow osob niedojrzalych, osoby dojrzale nie bawia juz gierki. Pewnosc siebie to tez jest glebszy temat, zauwazylam wielokrotnie, ze faceci aroganccy, cyniczni uwazali, ze sa tylko pewni siebie, takze dla mnie inaczej wyglada pewnosc siebie u mezczyzn a inaczej faceca ja odbieraja. Mnie osobiscie w mezczyznach pociaga madrosc, inteligencja, szarmanccy dzentelmeni traktujacy kobiete jak kwiatem a nie jak przedmiot do wydymania. Lubie poczucie humoru u mezczyzn ale inteligentne poczucie humoru a nie glupote i eksoponowanie swojego poczucia z******tosci co jest prostactwem dla mnie, lubie humor na poziomie a nie prostacki i wulgarnosc.

Gość gość
mądrze prawi Pani powyżej, też tak uważam :) choć kiedyś lubiłam niedostępnych, ale tak naprawdę to był lęk przed bliższą relacją i tęsknota za ojcem (który też nie okazywał ciepła) a ja myślałam, że takiego zimnego zmienię i dostanę to, czego nie dostałam od taty... :(

Gość gość
to chyba kwestia dojrzałości

Gość gość
już mnie tacy nie pociągają :) teraz mam ciepłego, czułego misia i czuję się kochana w końcu :)