Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy utrzymywać kontakty z byłym kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Zerwałam z kochankiem ponad 3 miesiące temu. Wiedxiałam , że nigdy się dla mnie nie rozwiedzie wiec musiałam podjęć tę decyzję. On jednak nadal zabiega o kontakty koleżeńskie. Nic na pewno już między nami nie będzie bo znam jego i siebie, ale kontakty z nim męczyłyby mnie gdyż nadal coś do niego czuje. Co doradzilibyście na moim miejscu? Porozmawiać z nim szczerze czy po prostu zmienić numer tel i uciąć kontakt całkowicie?

Gość gość
takich kooref nam nie zal idz sie utop

Gość gość
Urwac kontakt -CALKoWICIE po co ci to

Gość gość
Mnie po nic, on chciałby kontaktu.

Gość gość
Alez zagwozdka, jak zrobie tak to bedzie mi zle, jak zrobie tak, to bedzie lepiej, co powinnam zrobic?

Gość gość
Mówić sobie kulturalnie cześć,a nie uciekać na drugą strone ulicy.Przecież można życie stracić,potrąci nas samochód,po co komu taki kłopot?

Gość gość
Jak zerwałaś to chyba zrozumiał, odezwał się bo chciał sprawdzić, czy aby się nie pomyliłaś jednak kobieto.On nie chce koleżeństwa, zwariowałaś ? On chce znów tego wszystkiego eee yyy k***a umrę zaraz haha taki mam dzisiaj p******* dziwny humor tych emocji, ze tak powiem, zebyś znów umierała w jego objęciach ze szczęścia. Jak byś przycisnęła i była k***a mać konkretna, poszła w uczucia na maks to byś go miała, każdego można odbić, prawie. Ale czasem może być bardzo trudno. To ze sam chciał kontaktu to jeszcze nic to może być równoznaczne z końcem to taka odpowiedz od ciebie. A ty tutaj spóźniona totalnie jakieś rozterki jeszcze masz. Znajdzie inną spokojnie ty już chyba na spalonym...wcześniej, wcześniej trzeba się orientować, juz po wszystkim beybe...