Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość 9857774775555568877
@Naomagic jaka ma pewnosc twoj facet, ze nie puscilas sie ? Ile % ? No nie oklamujmy sie, bo jezeli by pogrzebac na twoj temat, to na 99% zdradzilas i sa na to dowody w postaci sladow ktore zostawilas. Zaklad ? Ale pokrywasz pozniej ogromne koszta. A facet gdyby zachorowal, to raczej porzucilabys go uznajac za smiecia niepotrzebnego.

Gość gość
"ha ha, tu się NIE da, nie poniżaj się kobieto" To akurat facet pisał, szczęśliwy mąż swojej żony.

gość "ha ha, tu się NIE da, nie poniżaj się kobieto" To akurat facet pisał, szczęśliwy mąż swojej x i dalej kobieta swoje

no i mój mąz nie jest śmieciem, jest wartościowym człowiekiem- w odróżnieniu od Ciebie . odszukaj moje posty gdzie rzekomo zdradzam męża. Nie masz argumentów i wymyślasz....

Gość gość
Idźcie już na te dziffki.

Gość 9857774775555568877
gosc 20:49 Twoj styl pisania wskazuje na kobiecy tok rozumowania i te emocje. Jezeli jestes faciem z kobieca psychika, to ile masz pewnosci, ze dzieci maja twoje watle geny, a zonka nie puscila sie z bad boyem bo poczula rutyne i zapragnela przygody naiwniaku ? Sprawdz ja, a sam zobaczysz co odkryjesz, bo bardzo prawdopodobnym jest, ze nawet na kafe chwalila sie zdradami, a k***wki kafeteryjne ja wybielaly.

Gość gość
smutne wymioty bezwartościowych chłopaczków:(

Gość gość
kafe muli

Gość 9857774775555568877
@Naomagic czas to kasa, wiec jezeli ktos by mi zaplacil, to przyjrzalbym ci sie przez lupe i jestem pewien, ze znalazlbym cala mase hakow na ciebie, jak na dowolna kobiete zreszta, podgatunku slaby. A tak to poki co, jestes bezkarna w swym zdradzieckim dzialaniu jak kazda kolejna. Bo kto by sobie d**e zawracal jakims nickiem i jej literkami za free. :D

Gość 9857774775555568877
gosc 20:58 ale to nawet nie ma potrzeby isc, wystarczy zadzwonic i to jak pstrykniecie jest nieudacznico bez srodkow na godne zycie. Moze zadbaj o wyglad, a jakis desperat zainteresuje sie toba. Tylko nie pytaj wprost gdzie on pracuje, bo moze sie zorientowac, ze lecisz na kase, a uczucia tak naprawde masz w d***e.

Gość gość
To pstryknij lub zadzwoń. I niech ktoś się tobą zajmie. Tak profesjonalnie.

Gość gość
zawsze szczery NA DODATEK jestes biedny i skapy x niewiedza to przeklenstwo x chcesz sie przekonac jaki jestem biedny? ********** hahahaha, ale cie sieklo :-D Nie potrzebuje widziec jaki jestes biedny bo wierz mi, ze pokazujesz to na kazdym kroku, w kazdej wypowiedzi.

Gość gość
Ja ja biedna nieudacznica w tym czasie poszukam sobie jakiego desperata.

Gość 9857774775555568877
gosc 21:23 nie zapomnij koniecznie zamiescic swoich wynaturzen na topiku "do czego nigdy nikomu byscie sie nie przyznaly" pochwal sie tam zdradami, a przed chlopakiem i pod publiczke poudawaj porzadna. :D

Gość gość
"Twoj styl pisania wskazuje na kobiecy tok rozumowania i te emocje. itd" Ja wierze, że ten post o 20:22 napisał jakiś szczęśliwy mąż, tylko ten model rodziny, który opisał nie każdemu odpowiada. A jednak są tacy mężczyźni, takie kobiety i takie rodziny. - A że ten sam facet lubi podyskutować na forum to przecież nic złego.

Gość gość
Ja jestem raczej skryta i nie lubię się wywnętrzniać, nawet anonimowo. A poza tym nie mam chłopaka, a co się z tym wiąże - wynaturzeń brak.

Gość gość
No tak, a co?

Gość 9857774775555568877
gosc 21:41 a co ma chlopak z twoimi wynaturzeniami wspolnego. Moze masz psa, albo kota ktorego molestowalas, a chlopak ewentualny to tylko wyimaginowana postac. Po was to wszystkiego mozna sie spodziewac, dlatego czujnosc jest wskazana.

Gość 9857774775555568877
test SPAM

Gość gość
Mam chomika od niedawna. A co można zrobić chomikowi? :)

Gość 9857774775555568877
Chomikowi ? Napoic go benzyna, a juz jak padnie to powiedziec, ze zabraklo mu paliwa ? Zartuje, nie wolno krzywdzic zwierzakow, bo pod wieloma wzgledami nie dorastamy im do lap. Piszesz ze skryta jestes i nie uzewnetrzniasz sie, a tu prosze -brak chlopaka, nieudacznictwo i ten chomik w tle... :D

Gość gość
Facet który kocha i szanuje szczerze swoja kobiete nie pozwoli zeby za cokolwiek placila.. Jeśli jest inaczej to znaczy ze facet jest zwykły cham, prostak bez honoru !!!

gość Facet który kocha i szanuje szczerze swoja kobiete nie pozwoli zeby za cokolwiek placila.. Jeśli jest inaczej to znaczy ze facet jest zwykły cham, prostak bez honoru !!! x raczej frajer, a na takich polują biedne kobiety

Gość 9857774775555568877
gosciu wyzej, przeciez facet ktory placi za wszystko to jelen do wykorzystywania i kobieta nie dosc,ze bedzie doila takowego, to jeszcze zdradzi i bedzie nim gardzila.

Gość gość
Cyferkowaty - Nieudacznictwo to jest cecha, którą ty sam mi przypisałeś. Pozostaje brak chłopaka, z chomikiem w tle. No normalnie to nikomu się nie zwierzam, że mam chomika. I nikt się nawet nie domyśla, że nie mam chłopaka:)

Gość gość
szczery - mordo moja :classic_cool:

Gość 9857774775555568877
To jakas tajemnica w takim razie jest z ow chomikiem i ciekawe jaka jego rola tam, ze az konieczne jest zatajanie tego faktu. I skoro nikt sie nie domysla nawet braku chlopaka, to wyglada na to, ze masz dziewczyne i jestes lesba. :D ale i tak myslalem,ze glupsza jestes niz sie wydajesz byc.

Gość gość
Dziewczyny też nie mam. Idę spać. Dobranoc.