Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość najprawdziwsza księżniczka
Ja nie udaję, ja jestem prawdziwą księżniczką.

Gość gość
Hej kochane !!! Faceci nie umieja zarobic, taka polityka w tym kraju panuje, a ze chlopcy sa slabi I leniwi ro on nie walcza o wyzsze zarobki, dziaduja I najlatwiej jest im oskarzyc za niepowodzenia slabsza plec...proste...Lecz Wy sie nie dajcie robic w bambuko ....hehe...potrzebne wam mieszkanie z dusigrochami I jeszcze obslugiwanie ich w zamian za ochlapy?? Jedynie co bedziecie z tego mialy to kilka orgazmow na tydzien....juz lepiej miec wibrator I wolnosc ...bo wraz z oplacaniem chlopom polowy mieszkania , dojdzie obsluga typu sprzatanie, gotowanie itd, czas spedzany przed tv I ograniczenie w kontaktach z przyjaciolmi, bo faceci przeciez,, chca miec nas dla siebie"""" ....ahaha dupki jedne...a jeszcze jak zamarza o wlasnych czterech scianach to wysla was za granice zebyscie na dom zarabialy....po ciula wam to???

Gość ja tez i żyjeu
jeżeli on zaproponował wspolne mieszkanie to powinien płacić wiecej tymbardziej że twoje zarobki sa ograniczone. Ja bym po prostu powiedziała że nie wyobrazasz sobie mieszkania wspolnego bo będziesz miała same grosze i nawet na perfumy Ci nie starczy.Że zamieszkasz z nim jak bedziesz zarabiac wiecej bo narazie chcesz pozyć a nie dziadować. I albo on wtedy powie ok...to nie mieszkamy razem albo wezmie wiecej kosztów. Ja tak powiedziałam mojemu facetowi bo byłam wpodobnej sytuacji.Tylko że mi nie było śpieszno do mieszkanie razem.On zaproponował i ja wprost powiedziałam że wole zyć z rodzicami i miec na wakacje i ubrania niż z facetem i prosić się potem na pare groszy na fryzjera.Narazie jestem młoda i do dorosłości sie nie śpiesze i to za taką cenę.Wtedy on zapytał ile płace rodzicą a ja na to że oddaje im 400zł z pensji to on że ok to ja będe płaciła 400. Skoro facet wychodzi z inicjatywą to powinien ponieśc koszty.co innego gdybym to ja sie rwała do wpsolnego mieszkania

Gość gość
Spoko rada, akurat w większości przypadków to akurat kobiety chcą zamieszkać razem, więc jeśli one zaczną o tym pierwsze mówić, to one powinny dokładać do wspólnego mieszkania więcej. Hehe, bardzo dobra rada!

Gość gość
tp powiedz ze po polowie gotujecie i sprzatacie piezecie itp. bo tak jest placic na polowe a kobieta wszystkie prace domowe wykonuje. tu jedna kobieta jusz taki przypadek opisała