Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

Gość gość
uuuu suko , do mamy tez tak mówisz? wszak ją też twój stary utrzymuje :-D

juz to mowilem ale warto przypomniec tym smiesznym niuniom: czym sie interesujecie poza facetami, ploteczkami i dziecmi jesli je urodzicie?

Gość gość
Myślę, że ona nie jest suką i że ma dużo więcej do zaoferowania. Ale ty się tym nie interesuj.

gość uuuu suko , do mamy tez tak mówisz? wszak ją też twój stary utrzymuje x nie gadam z tą szmatą a ojciec i tak z nią nie mieszka i nie utrzymuje ha

Gość gość
ja im tam współczuję, żadnych wartości w życiu, sex płatny, obiad byle jaki, dom byle jaki, życie byle jakie, nawet nie ma komu się wyżalić ani do kogo przytulić

gość Myślę, że ona nie jest suką i że ma dużo więcej do zaoferowania. Ale ty się tym nie interesuj. x myślenie kobietom zawsze sprawiało problemy ha

Gość gość
to teraz już wiemy, i z całego serca ci życze aby żadna nawet na ciebie nie splunęła żebys nie musiał jej traktować jak własnej matki :(

Gość 9857774775555568877
gosc z 20:03 Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe prostaczko bez elementarnej wiedzy o zyciu, ale jezeli nasmiewasz sie z kogos pod katem jego malej aktywnosci seksualnej, TO POKAZUJESZ WYRAZIE JAK BARDZO SEKS WAZNY JEST DLA CIEBIE I POD TYM KATEM OCENIASZ INNYCH I ICH PRZYDATNOSC. Strasznie to plytkie jaj u zwierzat. A twoja atrakcyjnosc spada z kazdym dniem i kto cie bedzie dymal ? Pies ? Bedziesz placila ?

Gość gość
a ja mieszkam razem z facetem, on placi za wynajem (tu sie placi od ilosci zameldowanych osob) Zameldowal sobie siostre zeby miala adres to ja stwierdzilam, ze za jej meldunek nie bede placic (bo ja nie mam mleldunku) Place mu tylko polowe za zuzycie Placilabym czynsz za druga osobe, ale skoro sobie siostre zameldowal i ona ma adres to niech sie wali :) ps. i tak go mam dosc, wiec pomieszkam jeszcze do polowy roku i sie wyprowadze :) I nigdy nie myslalam, ze mam placic mniej bo mniej zarabiam Zawsze placilam ile trzeba, ba ostatnio mnie nawet na wczasy w paryzu naciagnal .... mial oddac i do dzis kasy nie widze, a bylismy w grudniu

No chłopcy, to się popisaliście. Żadne ogiery z was. Na szczęście są jeszcze normalni mężczyźni. A sex fakt -nie jest najważniejszy, ale to 60% udanego związku

Gość 9857774775555568877
gosc z 20:11 dajemy skreny dochodow za ostatni miesiac ?no nie oszukujmy sie prostaczko bez srodkow na godne zycie, ale pieniadz rzadzi swiatem i jezeli zechce to moge zlecic zlokalizowanie ciebie. Ja za anonimowosc place, a ty ?

Gość gość
Alez patologia z co niektorych na tym forum, chytre lisy i brak kultury....To i tak się byle jak skończy....Ja nie mam nic przeciwko temu, zeby moja żona nie musiala pracowac....urodziła mi wspaniałe dzieci, jest cudowną żoną i matką, dzięki jej zaangażowaniunw dom i rodzinę ja spelniam się zawodowo, mam duzo czasu na zalatwianie spraw firmowych, w domu po powrocie z pracy pieknie pachnie obiad , jest miło i przyjemnie, prawdziwy relax...dzieci uwielbiają to ze mamusia ma dla nich duzo czasu, wozi je na rozne zajecia dodatkowe, moga zapraszac przyjaciol ze szkoły a w domu jest żona ktora nad wszystkim panuje...Ona sie nie obija i uważa mnie za sponsora...a ja nie mam zamiaru oszczędzać na tak bliskiej mi osobie jaką jest moja żona...To byłoby chore i śmieszne. Kobiety uwielbiają piękno i lubią zadbać o siebie, lubią kupowac rozne dekoracje do domu...takie juz są i dlaczego mialyby sie zmieniac? W naszym zwiazku od poczatku czyli od 12 lat panuje milosc i szacunek, nie mamy powodu do zdrad, podejzen itd...

Gość advdav
to sie facet ciesz , bo byc moze nalezysz do tych nielicznych ktorzy dobrze trafili ! gratuluję i am tylko nadzieje ze sie nie myle , a u ciebie bedzie tak zawsze , rogów miec nie bedziesz i szczesliwy umrzesz ! ale nie wszyscy sie maja tak dobrze , wiekszosc kobiet to jednak pasorzyty

Gość 9857774775555568877
@Naomagic jaki by nie byl facet i co by nie robil, to i tak bedzie zle wedlug kobiety i wczesniej czy pozniej i tak zdradzi. Rozumiem, ze ci normalni jak to nazwalas, to jelen i rogacz tyrajacy na rodzine ktora i tak ma go w d***e, a dziecko zrobil kto inny ?

Żadna normalna kobieta nie weźmie sobie takiego faceta dla którego własną matka jest suką a on sam liczy kasę jak kundel pchły na grzbiecie🖐️ mój mąz zarabia porównywalnie tyle co ja-natomiast gdyby zachorował to harowałabym na naszą rodzinę żeby on mógł odpoczywać. Wy tego nie doświadczycie--puste chłopaczki z chorobami wenerycznymi od byle dziffek.

Gość gość
Ja bym nie zdradziła.

Alez patologia z co niektorych na tym forum, chytre lisy i brak kultury....To i tak się byle jak skończy....Ja nie mam nic przeciwko temu, zeby moja żona nie musiala pracowac....urodziła mi wspaniałe dzieci, jest cudowną żoną i matką, dzięki jej zaangażowaniunw dom i rodzinę ja spelniam się zawodowo, mam duzo czasu na zalatwianie spraw firmowych, w domu po powrocie z pracy pieknie pachnie obiad , jest miło i przyjemnie, prawdziwy relax...dzieci uwielbiają to ze mamusia ma dla nich duzo czasu, wozi je na rozne zajecia dodatkowe, moga zapraszac przyjaciol ze szkoły a w domu jest żona ktora nad wszystkim panuje...Ona sie nie obija i uważa mnie za sponsora...a ja nie mam zamiaru oszczędzać na tak bliskiej mi osobie jaką jest moja żona...To byłoby chore i śmieszne. Kobiety uwielbiają piękno i lubią zadbać o siebie, lubią kupowac rozne dekoracje do domu...takie juz są i dlaczego mialyby sie zmieniac? W naszym zwiazku od poczatku czyli od 12 lat panuje milosc i szacunek, nie mamy powodu do zdrad, podejzen itd... x i siedzisz na kafe bo tak masz cudownie ha, prowo

Gość 9857774775555568877
Jezeli jakis facet trafil kobiete z czystymi intencjami, wierna,to ja mu szczerze gratuluje i szczescia zycze, bo to tak jakby w totka wygral.

Gość gość
To ze ktoś zamieścił jakiś post na kafeterii, czy chociażby bierze udział w dyskusji, nie znaczy że tu przesiaduje. Ja mu wierzę.

a ile dla ciebie znaczy bliskość drugiej osoby, akceptacja wszystkich wad? dopasowanie w sprawach łóżkowych? Musisz mieć bardzo płytkie życie. Wiesz jak to jest obudzić się nawet z40 stopniową gorączką obok ukochanej która ci okłady robi? Wiesz jak to jest jak ci masuje stopy bo naciągnąłeś mięsień? smarowała ci kiedyś żona ręce kremem jak miałeś wysuszone po pracy?Ja tak....bo szanuje kocham mojego męża

Gość gość
Tak siedzę na kafe często, poniewaz lubie podyskutowac z ludźmi na ciekawe tematy, czy to jakis problem? Moja zona natomiast uwielbia tematy o zdrowym, naturalnym zywieniu itd...To Nasza prywatna sprawa.

Żadna normalna kobieta nie weźmie sobie takiego faceta dla którego własną matka jest suką x czyli jak zwykle kobiety niewinne, nawet tej szmaty nie znasz

Tak siedzę na kafe często, poniewaz lubie podyskutowac z ludźmi na ciekawe tematy, czy to jakis problem? x tutaj? ha ha, tu się NIE da, nie poniżaj się kobieto