Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak uwaza CZY chce jaZakomplek

Jak to jest naprawde czy tak sadzi CZYmowi specjalnie zeby bardziej ZAKOMPLEKSIC

Polecane posty

Gość tak uwaza CZY chce jaZakomplek

zastawia mnie czy to mozliwe ..Bo kiedys zanjoma mowila,zalila sie,ze niby gostek z ktorym spotykala sie dosyc regularnie na sex,on zabiegal zawsze o ten sex bardzoo,ona troche go zbywala,dosyc czesto nie odbierala telefonow od niego a on prosil ,az w koncu spotykala sie z nim na sex,pozniej jej mowil ze uwielbia ja kocha,jednak ona odrzucala go ...a on jej czasami jak sie spotkali mowil ,niezbyt mile slowa,ze jest brzydka i wpadal w smiech...i pozniej znow wydzanial ,zabiegal o spotkanie,wiec o co chodzi? skor twierdzi ,ze jest brzydka,to po co chce sie z nia chociazby na sex spotykac ?? mowil jej to bo sadzi ze jest brzydka,czy mowil jej to spcjalnie ,zeby bardziej wpadala w kompleksy ? bo on wie ,czul ,ze ona ma kompleksy..

Gość gość
Lubi bzykac brzydule.A ze jest ich niemalo to ma gosc duzo zajeć:-)

Gość skurwozaurus
A więc: jestes brzydka facet chce tylko pobzykac nie ożeni sie z toba jestes zapchajdziura nie ma sznas na bycie razem jak znajdzie inna to kopnie cie w d**e chciał żebyś miała kompleksy bo jestes dla niego TYLKO prywatna d****** Ps. Wiemy że chodzi o ciebie a nie o znajoma:-)

o go zadna ładna ani brzydka nie chcioała stad ta frustracja i nie byłas mu potrzebna do miłoiosci tylko "darmowego wsadu" traktowal Cie jak worek (domysl sie na co). na i przwstań zakładac te durne tematy dziekuje i Dowidzenie

Gość gość
Jeeeżu, kobito, nie da się czytać tego wpisu! Zawsze piszesz "po polskiemu"?...

Gosciu 03:03 siedze w pociemku teraz jesli to było do mnie :D A autorka załozyła kiedys topik w ktorym pisała ze jest zakochana w 60 letnim facecie który jest zonaty a ona ma 25 lat :D

Gość gość
nie to nie ja!!! nie mam nic wspolnego z tamtym tematem..ludzie!!!...

Gość gość
Niektórzy lubią grubaski / deski może teraz jest moda na to... Z resztą to znajomej zagwozdka, może też go ma do seksu, ciebie nie chce do łóżka a też byś chciała? Masz umiejętności?