Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyczyny bólu sutków!???

Polecane posty

Gość gość

Jestem 2 dni po okresie który itak był dłuższy niż zwykle i bolą mnie dziwnie sutki , nigdy tak nie miałam ....wie ktoś może co mi może być i dodał jeszcze że od poczatku października lecze się na niedoczynność ale w sumie jak by leki miały by cos z tym wspólnego to już wczesniej by cos nie grało?

Nie sądzę, żeby to było coś poważnego. Czasem piersi są wrażliwe danym momencie cyklu, najczęściej przed miesiączką, ale może podczas owulacji też. jeśli się martwisz idź do ginekologa albo zapytaj mamy. na pewno uspokoi cię i powie, że to nic takiego.

Gość gość
Tez tak mam od dłuższego czasu. Ale nic mi się nie dzieje.

Gość gość
No z pytaniem mamy może być ciężko bo mieszkam sama z narzeczonym:) ja juz tyle przeszlam ze swoja gospodarką hormonalną że już w nawyk weszło mi przygladanie się wszelkim dziwnym oznakom... I ja zawsze tak mam że piersi bolą mnie od poczatku drugiej połowy cyklu

Gość gość
Okres mi się wydłużył tez przy tym 2 dni a zwykle mam 4 .... Skończył się przed wczoraj i od tamtej pory mam tak że boli mnie strasznie jeden sutek potem pół dnia nic i drugi boli ... Ja nigdy tak nie miałam wczesniej że bolaly mnie same sutki zwykle bolaly mnie całe piersi od poczatku drugiej fazy cyklu