Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miserka

Cavi lipo efekty

Polecane posty

Gość miserka

Dziewczyny, zastanawiam się nad cavi lipo, tylko martwię się, że z moim tłuszczem ten zabieg sobie nie poradzi :( mam spory cellulit na brzuchu - po porodzie i też na udach. jeśli korzystałyście to z jakim skutkiem? jakie były efekty? takie jak chciałyście?

Gość christieena
polecam ci Cavi lipo, dla mnie to było jak wybawienie... kremy, maski, żele nic nie pomagało na cellulit i jędrność skóry, dostawałam już doła, że tyle kasy wydaję na kosmetyki i nic! dopiero z cavi lipo widziałam efekty! spróbuj a nie pożałujesz na pewno!

Gość gość
ja robiłam serię zabiegów na skórę na udach i przede wszystkim na cellulit. byłam trochę sceptyczna no ale zabiegi dostałam od koleżanek z okazji zamążpójścia :D sam zabieg nie był nieprzyjemny, wspominam go jako taki mocniejszy masaż. efekty zupełnie mnie zaskoczyły, bo całej serii - 6 zabiegów - mniej o 6 cm w udach :) :)

Gość kanolana
ja właśnie sporo czytałam o tym... i chyba się zdecyduję :) najbardziej liczę na to, że uda mi się zejść trochę z brzucha, no i fajnie byłoby "wyrównać" skórę. ale z tego co tu piszecie to może się udać :)

Gość moniqe23
to ja napisze wam że ja zeszłam 4cm w udach ;) i bardzo się cieszę! na szczęście na brzuchu cellulitu nie mam i oby tak zostało! ale jakby co to z cavi lipo na pewno skorzystam ponownie

Gość gośćDaria
Hej miserka i co, zdecydowałaś się? Ja się mocno wahałam, miałam podobnie jak ty - cellulit na udach (na brzuchu po prostu tłuszcz:/). Dwa tygodnie temu zaryzykowałam, umówiłam się na zabieg i jestem po. Nie było wcale źle, nic nie bolało, trochę mi się to dłużyło, ale już taka jestem, że nie umiem wysiedzieć w miejscu. Babeczka najpierw mnie zmierzyła, zapisała i po wszystkim zmierzyła jeszcze raz - trudno mi było uwierzyć, ale centymetr wskazywał 1,6 cm mniej. szok szok szok. Jeszcze w czerwcu idę raz, kolejna wizyta nie wiem kiedy, ale jestem naprawdę mega nakręcona na to cavilipo!