Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co polecacie aby nawilżyć suche włosy?

Polecane posty

Gość gość

rozjasnianie suszarka prostowanie psuza sie elekktryzują probowałalm olejek kokosowy ale chyba nie dla mnie miod tez nei bardzo majonez wydaje mi sie ze najlepiej dzialaja je maski ze sklepu bo te domowe sposoby jakos mnie nei rpzekonuja weim ze mam wlosy wysokoporowate teraz mam timotei z olejkiem arganowym i jest niby ok wlsoy od razu gladkie ale jednak sie jeszce pusza troche

Gość gość
zadne drogeryjne gowno! zajrzy www.anwen.pl najwieksza wlosowa guru, wlosy mam gladkie jak atlas a to dzieki olejowaniu, musisz zobaczyc ktory Ci bedzie pasowac, moj faworyt do Khadi i oliwa z oliwek :)

Gość gość
Zawsze i niezmiennie polecam olej arganowy. Nie jakieś g.. olejki, mieszanki za 10 pln tylko PRAWDZIWY olej arganowy. Poczytaj http://olejek-arganowy.edu.pl

Gość NatkaPietruszkiii
Maska i szampon Kallos Mleko i proteiny :) U mnie to baardzo pomaga a tez rozjasniam wlosy, susze, prostuje, uzywam lakierów i innych specyfikow. Do tego silicon na wlosy po myciu i jest super! Oczywiscie są to produkty profesjonalne dostepne w hurtowniach fryzjerskich bądź na allegro ;)

A jak używałaś olejku? Bo jeśli na suche włosy to nic dziwnego, że nie zadziałał.. Olejków trzeba używać na wilgotne włosy. Do tego spróbuj masek (są silniejsze niż odżywki) z proteinami mleka. Rozjaśniane włosy będą troszkę suchsze, za to nie będą się tak przetłuszczać. Coś za coś. Jest też taki mus nawilżający pantine. Całkiem fajny.

Gość gość
proteiny odżywiają a nie nawilżają do przesuszonych włosów się nie nadają bo włosy będą się jeszcze bardziej kruszyć co nawilża ? gliceryna, aloes, miód