Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO Z WAS KUPILBY BALERINY W LIDLU KOLEZANKA KUPUJE TAM UBRANIA I BUTY

Polecane posty

Gość gość

teraz mowi ze w czwartek beda chyba czy juz sa.baleriny za 25 zlotych i sie podnieca ze kupi a to buty chinskei bylejakie...co sa warte moze 5 zlotych.. jak ludzie moga kupowac ten badziew typu balerinki albo ubrania w lidlu...masakra....przeciez lidl oszukuje was bo to tani szajs i po jednym praniu do wywalenia ubrania a buty tez sie rozwala.

Gość gość
A gdzie ma kupic? Ja jestem z wiekszego miasta i nawet tu trudno kupic ciuchy dobrej jakosci, ja musze kupowac w necie

Gość gość
ale co cię to obchodzi? jak koleżanka lubi chodzić w butach ze skaju, to raczej wszystko jedno czy je kupi w supermarkecie czy przepłaci za taką samą jakość w centrum handlowym w jakiejś sieciówce

Gość gość
a skąd wiesz, ze te buty to badziew skoro nawet ich nie widziałaś? Bo ci sie tak wydaje? Mam trochę ubrań z lidla i jestem z nich zadowolona. Przeżyły juz sporo prań i poza bluzą do biegania, która farbuje, są w bardzo dobrym stanie.

Gość gość
byłam wczoraj w CH w sklepie z butami centro, bo czytałam, że Zanotti zrobił dla nich kolekcję- buty smierdzą, nawet z 20 metrów wyglądają tanio, a ceny takie, że zdarzało mi się skórzane kupować taniej, ludzi tłum, więc nie wiem co ci przeszkadzają buty z lidla, skoro ludzie masowo przepłacają za bazarową jakość. jak ktoś nie szuka jakości, to chyba lepiej kupić w cenie bardziej adekwatnej do towaru

Gość gość
nie kupię a balerin nie niszę

Gość gość
tylko wojas

Gość rafciu
Balerina 2017 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Balerina_2017 Jedenastoletnia sierota Felicja ucieka do Paryża, by zostać baleriną w operze. Tam trafia pod opiekę byłej gwiazdy baletu.

Gość gość
Nawet żarcia nie kupuje w Lidlu Syf, chamstwo i c****jowe żarcie