Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popelnie samobojstwo przez wzrost juz mam dosyc powszechnego wzbudzania uwagi

Polecane posty

Gość gość

szkoda ze zycie tak sie potoczylo z ta wiedza badac dorastajca nastolatka bralabym jakies hormony zeby temu zapobiec a tak przegralam zycie

Gość gość
ile mierzysz?

Gość gość
180 i jakos nie pocieszaja mnie przyklady kobiet o 2 metrach moze one maja wyzsze poczucie wartosci ale ja nie jak mam wejsc w zwiazek wygladajac jak chlop chociaz w srodku jestem delikatna i czula kobieta przerabane tak wiec cieszcie sie kobiety normalnego wzrostu chude czu grube brzydkie czy ladne przynajmniej jestescie kobiece nie to co ja :( 🖐️

Gość gość
180 cm to faktycznie sporo, ale tragedii nie ma. Większość facetów w Polsce jest od Ciebie wyższa, w dodatku 3/4 w nich lubi wysokie kobiety. :classic_cool: Nie widzę problemu. :classic_cool:

Gość Rumianek1234
Dziewczyno ile kobiet chcialoby byc na Twoim miejscu to sobie nawet nie wyobrazasz. Z reszta jak chcesz znalezc faceta ktory nie jest nizszy od Ciebie to wielu takich jest, powaznie.... A jak sie czujesz za wysoka to przejedz sie do krajow skandynawskich albo do Holandii np albo poczytaj o tamtych krajach tam ogolnie ludzie sa wyzsi niz Poalcy i tam bys sie nie wyrozniala z tlumu wzrostem, poza tym wiele modelek ma taki wzrost, mozesz robic kariere w modelingu a wiele kobiet o tym marzy i nie moze bo sa za niskie.. Wiec spojrz na swoj wzrost pod katem korzysci jakie ze soba niesie!

Gość gość
mam tam jakies powodzenie tylko to nie jest kwestia tego co lubia faceci tylko jak ja sie ze soba czuje, a czuje sie okropnie jak facet jak jakis p**********y cyrkowy mutant jestem klebkiem kompleksow a wiadomo jak to ch.jowo wplywa na wszystko chociazby na zwiazek i wzajemne relacje poczucie gorszosci nie opusci mnie juz do smierci wlasciwie kazdy dzien to jest walka i przekonywanie samej siebie ze moze jest ok to chore co wzrost ze mna zrobil wstydze sie samej siebie

Gość gość
przestań ja mam 175 cm i jakoś mam super powodzenie i nikt na mnie dziwnie nie patrzy

Gość gość
no fakt takie wielkie baby z ogromnymi stopami wygladaja okropnie babochlopy

Gość gość
masz cale 5 cm mniej oddalabym polowe zycia zeby tyle miec

Gość gość
5 cm to żadna różnica