Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogos kto uczestniczyl w rozmowach w toku? :P

Polecane posty

Gość gość

i po co to zrobił ? :D

Gość gość
osobiscie nie,ale jest z miasteczka w ktorym obecnie mieszkam.poszla bo jest glupia.byla z murzynem po to,aby on u jej ojca w sklepie za darmo pracowal.idiotke z siebie zrobila.

Gość gość
Ja tylko klaskać czasem chodzę :P

Gość gość
ja znałem kolesia co był w odcinku jakimś tam o weselu i mówił ze nie bedzie żarł pasztetu na weselu i że teściowa ma mu wyprawić za granicą wesele nie pamiętam jak ten odcinek sie nazywał :D

Gość penyyyyy
ja znam 2 osoby. koleżanka z pracy (nauczycielka :o) poszła w temacie "jestem oziębła seksualnie" - cała szkoła (technikum) miała polewkę przez kilka lat... ale ona jest szalona... druga to mój uczeń "bawię się w detektywa i odkrywam zdrady", chłopak podszywał się na życzenie za kogoś innego i próbował odbić kolegom dziewczyny - na ich prośbę, by sprawdzić, czy te zostaną wierne... chłopak głupi jak but, poszedł tam dla kasy...

Gość gość
Ja znam...moja kolezanka wystepowala kilka lat temu w odcinku o nastoletnich dziewczynach w ciazy. Ona weszla na sam koniec jako podsumowanie bo miala 18 lat i roczna coreczke wiec opowiadala o tym jak zmienilo sie jej zycie. Byla tam z mama, ktora tez sie wypowiadala o edukacji seksualnej itp. Poszla do programu bo jej kolezanka miala isc ale zrezygnowala i podala nr tel do niej w rozmowach w toku. Jak zadzwonili to po prostu sie zgodzila. I ona i jej mama dostaly za to po 600 zl.

Gość gość
a za klaskanie sie dostaje kase?

Gość gość
znam chłopaka który był w odcinku o tym , że faceci kochaja bardziej swoje samochody niż kobiety i on był ze swoja dziewczyną żenada.

Znam tak trochę kobietę, która kilka lat temu była w RwT i pojechala tam bo byla ciekawa jak będzie, dostała za to 500 zł. Nie zgłosiła się sama, tylko ktoś dzwonił do niej z propozycją i się zgodzia. A potem żalowała bo wyszla tylko na głupią i pustą bo nie dano jej się wypowiedzieć tylko zadano dwa krótkie pytania i tak wyszło :p W ogóle nie była jako taki główny gość, tylko siedziała na publiczności i Drzyzga tylko powiedziała, że ta pani też coś tam, coś tam...tzn to czego dotyczył odcinek i wtedy króciutko z nią porozmawiała. I to było dawno jak jeszcze był to program w miarę normalny i poruszane były normalne tematy.

Gość komandoska215555
a moja koleżanka śpiewała "kotek pije mleko" XDDDDDDDDDD brawa dla tej pani z wąsem

Gość dejvhuhu
moja znajoma poszła do odcinka , który był niedawno emitowany o tym, że dziewczyny chcą tańczyć w teledyskach discopolowych , zrobiła z siebie idiotkę, bo wyszła na pustą s. i cała jej wioska ma teraz polewkę.

Gość kamilcia kuku
gość 15.04.14 <--- też ją znam

Gość gość
jeden operator z programu to dobry znajomy mojego ojca i on mówi , że ludzie którzy tam przychodzą maja nasrane w deklu :P

Gość gość
Za klaskanie 50 dych.

Gość gość
Moja sąsiadka temat o agresywnych dzieciach.

Gość gość
Gosc 15.38 rozumiem, ze i my mozemy sie znac :)

Gość gość
Ojej nie Gosc a kamilcia kuku :)

Gość gość
znałam pośrednio typiarę, która poszła tam bo była wytatuowana i wykolczykowana, strasznie głupiutka dziewczyna. No i odkryłam głos mojej koleżanki, która tam była i mówiła o botoksie, przebrana, ale głosu i charakterystycznych wypowiedzi nie da się zmienić.

Gość gość
eeee to mozna sie ubawić i zarobić :D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D a połowa tych ludzi to naprawde popaprancy ciekawe co ewa drzyzga o nich sadzi w glebi duszy xd

A ja kiedyś poznałam po głosie kobietę, któa dużo później grała w serialu telewizyjnym niewielką rolę :p przyjrzałam się i to rzeczywiście była ona a odcinek był powtórkowy i na taki temat, że nie mogło być mowy o tym żeby to była prawda :p myślę że często boirą jakieś mało znane aktorki itd. bo niemożliwe żeby znaleźli tyle ludzi, którzy za niewielką opłatą byliby skłonni opowiadać takie głupoty :p

Gość kamilcia kuku
mieszkam w szczecinie a Ty? : P < ta co mogę się z nią znać >

Gość gość
Jakby mnie profesjonalnie ucharakteryzowali żeby nikt mnie nie poznał, zmienili imię i nazwisko to mogę iść im opowiadać co tylko zechcą ;)

Gość gość
czasami są fajne tematy stefankafanka, np jak przyjeżdżają te kobiety które były bite itp... dziennikarz musi być wszechstronny :D i czasem takie głupie i żenujące tematy też znosić

Gość gość
drzyzga kiepska dziennikarka rwt bzdura dla debili a uczestnicy to chyba z kafee

Gość kubełkowa plama
teraz was przebije był taki odcinek o duchach i bylo małżeństwo starsze i mówili ze kontaktuja sie z duchami państwa kaczyńskich i innych znanych osób to moi sąsiedzi :D

Gość gość
Do Kamilcia kuku Oj to raczej sie nie znamy bo ja i moja kolezanka ktora wystepowala w rozmowach mieszkamy w okolicach Warszawy :) Chyba, ze jestescie jakas rodzina...albo po prostu i Twoja kolezanka i moja wystepowaly w podobnych odcinkach bo o tych nastoletnich ciezarnych takich programow jest duuuzo :)

Gość gość
kotek pije mleko to moja siostra ;/

Gość kamilcia kuku
możliwe,że tak, bo ta moja znajoma mieszka w gdańsku :)

Gość małoletniwampir
pamiętam odcinek o wampirach itp i ten mateusz co mówił że pije krew to kolega ze szkoły...pfuuuu nie kolega tylko znajoma twarz