Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci odchodzą tak bez słowa.....?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie-DLACZEGO???? czy nie lepiej jest wyjść z tego jakoś z klasa, a nie podwinąć ogon i uciekać, zupełnie jakby nigdy nic pomiędzy ludzmi nie zaistniało. A najgorsze w tym wszystkim jest to że nie jest to tylko domeną młodych chłopaków, ale również dojrzałych mężczyzn, a to już nie jest takie fajne:-(

Gość gość
Bo są tchórzami i wstydza się powiedziec kobiecie coś w stylu: sorry, znudziłas mi się już, chciałbym spróbowac nowej panny do łóżka, bo ty juz mi sie przejadłaś, nie dzialasz na mnie jak kiedys. I w sumie może dobrze, że nie mówia tak wprost?

Gość gość
Może i dobrze, ale wydaje mi sie ze jesli kobieta nie wie dlaczego on od niej odszedł to cierpi podwójnie zastanawiając się i katując myslami i wciąż zadając sobie pytanie DLACZEGO?

Gość Jurek Urban
znasz kogos kto mial radosny slowotok podczas umierania?

Gość Wasabi
Dobrze ktoś to ujął, taka jest prawda nikomu nie jest łatwo powiedzieć drugiej osobie dowidzenia

Gość gość
DLACZEGO? faceci są prosi jak budowa cepa. Odchodzą bo się znudzili kobietą, tu naprawdę nie ma żadnej filozofii i nie doszukuj się nie wiadomo czemu. Odszedł bo mu sie po prostu znudziłaś, zbrzydłaś, już go nie pociagasz, może ma jakąś nową pannę na boku, to jest naprawdę proste

Gość gość
autorka nie pyta czemu faceci odchodza, tylko czemu odchodza bez slowa jak tchorze :O

Gość Herbatynka
Tylko sytuacja staje się już nieco trudniejsza do opanowania kiedy taka dziewczyna sie zakocha, zacznie coś czuć do faceta.

Gość gość
Dobrze, ale nie chodzi o to, dlaczego odchodzą tak "w ogóle", tylko dlaczego nie potrafią przy tym choćby się pożegnać! Tylko po prostu z dnia na dzień przestają się odzywać. Ale chyba dlatego, że faktycznie są tchórzami i tak im najłatwiej. Też to aktualnie przerabiam niestety...

Gość gość
,,DLACZEGO? faceci są prosi jak budowa cepa. Odchodzą bo się znudzili kobietą, tu naprawdę nie ma żadnej filozofii i nie doszukuj się nie wiadomo czemu. Odszedł bo mu sie po prostu znudziłaś, zbrzydłaś, już go nie pociagasz, może ma jakąś nową pannę na boku, to jest naprawdę proste" - dokładnie tak. I teraz pytanie: czy NA[RAWDĘ chciałabyś usłyszeć, że odchodzi bo masz nie takie to czy tamto, że mu się znudziłaś, że poznał ładniejszą, szczuplejszą? Chciałabyś to usłyszeć, tak na serio?

Gość Herbatynka
Ja też nie mogę zrozumieć takiego zachowania u facetów, nie u wszystkich rzecz jasna

Gość gość
Ja bym chyba wolała usłyszeć najgorszą prawdę, niż być zostawioną bez słowa wyjaśnienia...

Gość gość
Nie chciałabym usłyszeć, ale to raczej nie chodzi o mój wygląd zewnętrzny, facet okazał sie niedojrzałym tchórzem i tyle:-(

Gość Herbatynka
Czasami najgorsza prawda jest lepsza niż najlepsze kłamstwo i bicie się z myślami......

Gość gość
"Wasabi Dobrze ktoś to ujął, taka jest prawda nikomu nie jest łatwo powiedzieć drugiej osobie dowidzenia". Bardzo łatwo jest powiedzieć, jeśli się nie jest gnojkiem, tylko ma się chociaż odrobinę szacunku dla drugiego człowieka. ----- Autorko, oni najczęściej znikają bez słowa, bo ich zdaniem znaleźli lepszą kobietę. A Ty ich zdaniem nie zasługujesz nawet na jedno słowo wyjaśnienia. Taki facet nie jest wart nawet chwili tego, by się zastanawiać, dlaczego odszedł. Czekaj na mężczyznę, a nie facecika.

Gość gość
"I teraz pytanie: czy NA[RAWDĘ chciałabyś usłyszeć, że odchodzi bo masz nie takie to czy tamto, że mu się znudziłaś, że poznał ładniejszą, szczuplejszą? Chciałabyś to usłyszeć, tak na serio?" Tak, na serio chciałabym. A tak taki gnojek jest u mnie skreślony na zawsze, przede wszystkim jako człowiek. I mojego szacunku już nigdy nie odzyska. Nie jest wart kompletnie nic.

Gość gość2
ciekawe czy ty powiedziałabyś facetowi prawde jeżeli prawdą byłoby że cie nie pociąga lub uważasz że jest nudny, brzydki, mało inteligentny?:o zarówno faceci i kobiety odchodzą często bez słowa albo wciskają jakieś dyrdymały w stylu "nie jestem ciebie wart/a". prawdziwej prawdy raczej nie uświadczysz🖐️

Gość gość
No to niech chociaż powie jakiś "dyrdymał" czy pożegnalny banał - a nie zapada się pod ziemię bez słowa.

Gość gość
Albo niech przynajmniej oznajmi: "Odchodzę!" - zawsze to coś, przynajmniej wiem, na czym stoję.

Gość gość
Widać tylko jakich wybieracie.

Gość last000
Bo czyny mówią wszystko dziękuję dobranoc

Gość gość
Zachowania niektórych facetów nic nie jest w stanie usprawiedliwić

Gość gość
Takie zachowanie u panów świadczy po prostu o całkowitym braku szacunku do kobiety.........niestety:(

Gość Wasabi
Mnie się wydaje że nic nie dzieje się tak bez powodu, musiał być jakiś powód tylko szkoda że facet ci tego nie powiedział:-(

Gość gość
"I teraz pytanie: czy NA[RAWDĘ chciałabyś usłyszeć, że odchodzi bo masz nie takie to czy tamto, że mu się znudziłaś, że poznał ładniejszą, szczuplejszą? Chciałabyś to usłyszeć, tak na serio?" Tak, na serio chciałabym. A tak taki gnojek jest u mnie skreślony na zawsze, przede wszystkim jako człowiek. I mojego szacunku już nigdy nie odzyska. Nie jest wart kompletnie nic. xxx niektóre dziewczyny uwielbiają jak się im pluje w twarz - byle by tylko jeszcze raz go zobaczyć! a nuż uda się go uprosić, żeby został? zawsze można nogi rozkraczyć na takim "pożegnalnym" spotkaniu i usilnie przekonywać, że tamta ma przecież między nimi to samo, więc może niech nie odchodzi i zostanie przy tej, która zrobi dla niego wszystko!

Gość gość
Prostak,i pieprzenie, zbiera mi sie na wymioty czytając te wasze schematyczne wypociny. Odszedł bez słowa ??? bo może to była miłość jego życia, bo może chciał jej szczęścia kiedy usłyszał, ze ona chce aby dał jej spokój. Bo moze chce żeby zaczęła żyć własnym szczęśliwym życiem...bez niego, bo tak chciała. Może kocha ja nad zycie i k***a cierpi jak głupi. Ale na szczęście ta laska jest zbyt głupia żeby to zrozumieć. I łatiwej jest przykleić mu metkę frajera uuu chyba jednak nie ! Tak też bywa wiec nie jarajcie sie tak bo mozna komus zniszczyc życie

Gość gość
Różne mogą być powody: bo zależy mu na dziewczynie i nie chce jej zranić a ma ze sobą problem i nie chce jej obarczać, bo nie chce się wygłupić, bo nie odpowiada mu dziewczyna a wie że się jej podoba , bo są złośliwi...

Gość gość
Bo problem jest większy niż się wszystkim wydaje...bo jest typowym gangsterem po którym nic nie widać, a rzeczywistość jest zupełnie inna :( miałam takiego :( zostawił mnie żeby mnie chronić :( a ja przez 3 lata próbowałam zrozumieć co sie stało :( dlaczego nie ma pieniedzy dlaczego nigdzie sie ze mna nie pokazuje, dlaczego nigdy nic nie mówi o swoich znajomych i dlaczego ma ich tak mało. A potem widziałam go w s klasie z takim jednym typem znam go !! co on tam robił i po co ? zgrywa super rodzinkę, a ma najwiekszą .... w polsce, mam ochotę go zabić...straszne to i wszystkim sie laskom wydaje ze to ich nie dotyczy, dopoki takiego nie spotkają. Wydaja sie tacy normalni i fajni...ale cos czułam...wypytywałam..a on zwodził, ze ok... jestem wrakiem czlowieka tak za nim tesknię :(

Gość gość
to mozemy sobie podac rączkę...taki niby romantyczny ale cos nie tak, taki cichy czasem dziwnie i w koncu sie dowiedziałam co jest grane... Z******ty facet, fakt potrafił dobrze grać, ale niestety...boje sie teraz..