Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz w Ukrytej Prawdzie na TVN jest prawdziwy bad boy !

Polecane posty

Gość gość

młody wysportowany agresywny brunet, postac przerysowana ale do takich chłopców wzdychają dziewczęta

Gość gość
One takich pragna

Gość gość
Jaki tytuł odcinka? :P może potem obejrzę w necie jak będzie..

Gość gość
nie wiem jaki tytuł :D tu nie ma tytułow Odcinek: 317 Ewa, Marek i ich 16-letnia córka Kaja przeprowadzają się do mieszkania na warszawskiej Pradze. W sąsiedniej kamienicy mieszka Romek, który terroryzuje wszystkich sąsiadów. Chłopak zaczyna interesować się Kają. Pewnego dnia dziewczyna znika. Rodzice są przekonani, że Romek zrobił jej krzywdę. Policja twierdzi, że chłopak ma alibi. Marek postanawia wziąć sprawy w swoje ręce.

Gość gość
Aha spoko :P bo nie oglądałam jeszcze tego. W w11 np. każdy odcinek ma swój tytuł, więc myślałam, że tu też- to będę po numerze szukać :p

Gość gość
Raz w detektywach bodajże był odcinek "zlot motocyklistów" czy jakoś tak i był tam całkiem przystojny chłopak, ale też z niego takiego chama i bad boya zrobili :o

Gość gość
no i niezle zakonczenie... Ojciec Kaji porwał i zamordował Romka, myslal ze to on uprowadził Kaje, trafil do wiezienia a porywaczem Kaji okazal sie zarządca kamienicy, zg****il ją i zabil

Gość gość
oni te scenariusze, tym drewnianym aktorom piszą na kolanie kiedy cisną po obfitym obiedzie :O

Gość gość
gość - scenariusze byly na poczatku fajne, gdy pojawiło się Dlaczego Ja i Trudne Sprawy. Pamiętam np odcinek o dwóch nastolatkach, ktore zamiast chodzic do szkoly...pracowaly jako prostytutki :D ojciec jednej z nich postanowil skorzystac z uslugi ''tirówki'' i przylapal corke haha nie pamietam jaki to odcinek, nie ogladalam do konca