Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto być dziewicą do 30stki

Polecane posty

Gość gość

albo dłużej, jeśli nie ma się stałego partnera?

Gość Starowuj
Nie, absolutnie nie warto! Zaczynać eksperymenty z "biologii" w Gimnazjum, a regularny seks w Liceum. Partnerów i partnerki zmieniać jak się znudzą. Zdrowo i prawidłowo. "Młodość musi się wyszumieć", prawda? Albo do klasztoru, siostrzyczki wiedzą co robić po zdrowaśkach ;-)

Gość gość
Żeś głupia,na co czekasz?

Gość gość
Czy warto czekać tyle na tego jedynego, czy lepiej cieszyć się życiem?

Gość gość
zaśmierdnie ci ,fuj

Gość gość
kobieto/debilko, narząd nieużywany zanika, Na tyle Ci się zmniejszy otwór w cipce, że nawet palca nie wsadzisz, co dopiero penisa mężczyzny. Poza tym rodzenie przyszłego dziecka będzie traumą: porozcinanie lub cesarka. Błona na tyle stwardnieje, że żaden ch*j jej nie przebije, będziesz musiała usunąć ją chirurgicznie. Jak widzisz przez debilne trzymanie cnoty zamist przyjemnych orgazmów tyle bólu i wstydu.

Gość gość
korzystaj z życia dziewczyno,kiedyś spotkasz tego jedynego ale do tego czasu używaj bo młodość przeminie wraz z urodą no i ochotą na seks.

Gość gość
zdecydowanie WARTO!!! Moja narzeczona ma 28l i czekamy do ślubu :)

Gość gość
jak już nie chcesz się "puścić" dla samego pozbycia się błony, to zrób to dyskretnie sama dildem. W momencie orgazmu dociśnij dildo aż do szyjki macicy, wtedy nawet nie poczujesz, że została błona przebita. Po wszystkim zrób irygację pochwy, by przyśpieszyć gojenie drobnej ranki. W aptece kupisz płyn do irygacji i irygator.

Gość mamycycek
Dla siebie ... może i warto. Jeśli natomiast robisz to dla swojego przyszłego męża, to jest kompletnie bez sensu.

Gość gość
gość zdecydowanie WARTO!!! Moja narzeczona ma 28l i czekamy do ślubu usmiech.gif bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb chłopie to ty ze starą babą się chcesz żenić? Ty pewnie jesteś karakan 150 w kapeluszu z pisiorkiem 10cm i nie masz żadnych szans na typową kobietę i zamiast walić konia decydujesz się na ożenek. Za miesiąc będziesz śpiewał : co ja zrobiłem, że się ożeniłem, pewnie żem piany był...

Gość gość
a kto to jest typowa kobieta

Gość gość
ja mam 26 lat i juz nie wytrzymuje, tak wyszlo ze nikogo nie mialam ale teraz jest mi ciezko. nie wiem co mam teraz zobic, nie chce sie puszczac z byle kim.

Gość gość
nie rób tego z byle kim, bo przelotny seks nie zaspokoi Cię, a wręcz przeciwnie- będziesz chciała ciągle to robić, a gdy nie będzie kogos blisko, to będziesz jeszcze bardziej sfrustrowana

Nie wiem czy partner ma coś do tego, stały, czy niestały. I tak naprawdę kogo się pytasz? Zakonnice odpowiedzą, że warto... Ja nie wierzę w tak zadawane pytania, lecz tak mocno holowane dziewictwo jest dla mnie przesadą Trzeba znaleźć swój wiek. Ja miałem szczęście, wszystko działo się w odpowiednim momencie i czasie. :) Byłem głupi i pełen przygód, coś takiego byłoby nie do pomyślenia w obecnym moim wieku. Wiem że mocno różnimy się z kobietami, ale tylko wtedy Obydwoje chcieliśmy się pieprzyć jak króliki. :P

Gość gość
chyba nie mialabym odwagi zeby sie zdecydowac na przypadkowa osobe. ale takich nieprzypadkowych tez nie ma. jestem juz na serio sfrustrowana ta sytuacja i mam do siebie zal ze do tego dopuscilam.

Gość gość
Nowy, to ile masz lat, ze juz brak Ci takiego popędu?

Gość fanychlopak
warto bo kiedys tak bylo ze facet chcial tylko dziewiczy potem przyszla rewolucja sexualna i kobiety zaczely sie puszczac na prawo i lewo taka moda ktora przeminela i teraz faceci chca tylko dziewicy :) a nie jakies d*****

Gość gość
fajnychlopak, a ty bys czekal do 30 na swoja dziewice czy moze zwiazalbys sie w wieku 17-19 lat z taka odczekana dziewica? czy uzywalbys sobie do woli a pozniej byl hipokryta i chcial tylko dziewice sam nie bedac prawiczkiem?

Gość gość
tak, tak, tylko dziewice. :classic_cool: co dzien nową poproszę. :classic_cool:

Gość fanychlopak
tzn korzystalbym z zycia ale nie w sferze sexu uwazam ze sex bez milosci jest obrzydliwy a ja w izyciu jeszcze zadnej kobiety nie kochalem jesli mialaby 18 lat jesli mialaby 30 to wazne zeby mnie kochala i ja ja i wazne zebysmy sie rozumieli itd

Gość fanychlopak
tzn skonczylem juz 30 lat teraz mam 31 i nadal czekam na ta jedyna nie uwazam zeby to bylo zle

Gość fanychlopak
to co napisze teraz o kobietach to tylko znajomosci z netu duza czesc z nich to dziewice i przerazajace ze duza czesc z nich chce sie tylko bzyknac bo uwaza ze dziewictwo to jakis ciezar to straszne nigdy bym nie spojrzal na taka wywloke

Gość Lenka 25
warto, czy nie tego nie wiem. Chyba nic na siłę. Są panowie, którzy są nieśmiali i też seksu nie uprawiają (z powodu kompleksów) lub przekonań. Dlatego dla takiego partnera będziesz kimś, kto będzie go rozumiał... jeżeli twoje postępowanie jest zgodne z tym, co naprawdę chcesz.