Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wytrzymujecie w pracy 8 godzin??

Polecane posty

Gość gość
Idź i się popłacz, to ci najlepiej wychodzi jak ci zabraknie pieniedzy na jedzenie to moze ruszysz sie do pracy

Gość Kierowca autobusu
Ja pracuje tak 11-13h dziennie, czasem nawet 15. 6Dni pracy 2 dni odpoczynku. Pracę zaczynam o różnych godzinach czasem od 0200-1300 potem pauza do 0100 i znow od 0100-1200 itd. Wszystko za 2700 na rękę i najniższy ZUS. Jadąc autobusem jako pasażerowie pomyślcie czasem, że gości który prowadzi auto może pada już na mordę. Nie powiem po 9h w pracy jestem już zmęczony a do fajrantu jeszcze 3h.

Gość Olo

Mój max to 27 godzin kocham pozdro gastro <3

Gość pracownik

Ja na szczęście pracuję od poniedziałku do piątku 6 godzin i 30 minut dziennie bo nie jestem zatrudniony na całym etacie. Według mnie tak jest dobrze. Pieniądze może trochę mniejsze ale jest w porządku:classic_smile:

Gość JoseMendoza
1 minutę temu, Gość pracownik napisał:

Ja na szczęście pracuję od poniedziałku do piątku 6 godzin i 30 minut dziennie bo nie jestem zatrudniony na całym etacie. Według mnie tak jest dobrze. Pieniądze może trochę mniejsze ale jest w porządku:classic_smile:

No co zrobisz zeby mnie zmusic do pracy.Nic nie zrobisz i udowodnie ci to.

Gość pracownik
14 godzin temu, Gość JoseMendoza napisał:

No co zrobisz zeby mnie zmusic do pracy.Nic nie zrobisz i udowodnie ci to.

Ja cię nie zmuszam. To twoja sprawa czy pracujesz czy nie. Ale bez pracy nie będzie pieniędzy. Chyba że wygrasz w totka😁

Gość Darek
Dnia ‎2014‎-‎04‎-‎15 o 22:32, Gość gość napisał:

Jak wytrzmyujecie az 8 godzin??

Pracujemy po 14 godzin 7 dni w tygodniu :)

Gość NunesMendes
5 minut temu, Gość pracownik napisał:

Ja cię nie zmuszam. To twoja sprawa czy pracujesz czy nie. Ale bez pracy nie będzie pieniędzy. Chyba że wygrasz w totka😁

Zagladasz komus w portfel i konto bankowe ze wiesz kto ile ma?

Gość Maślanka

Ja też zastanawiam się jak by tu przejść na 6 godzin dziennie z ośmiu-bo mam szczerze tego wysiadywania na dupie dosyć, zwłaszcza w taki piekny słoneczny dzień jak dziś, poszłabym sobie teraz na 3 godziny do ogrodu coś porobić a nie muszę zarabiac kasę chyba na trumnę bo już nawet do sklepów nie chodzę bo mi życia szkoda na zakupy przez tą robotę.

Gość pracownik

Ja współczuję tym, którzy muszą pracować np. po 11 godzin dziennie. Moja koleżanka pracuje na takich warunkach w sklepie odzieżowym i musi cały czas stać przy ladzie oraz pilnować klientów, którzy tam przychodzą. Stara się jeść tylko raz dziennie, ale czasem ma takiego pecha, że szef przyłapuje ją na jedzeniu, a on nie jest zadowolony jak podjada. Według zasad, które tam panują nie powinna w ogóle jeść w trakcie pracy , ale nikt chyba nie wytrzyma bez jedzenia przez 11 godzin:classic_mellow:

Gość Sraczko
41 minut temu, Gość pracownik napisał:

Ja współczuję tym, którzy muszą pracować np. po 11 godzin dziennie. Moja koleżanka pracuje na takich warunkach w sklepie odzieżowym i musi cały czas stać przy ladzie oraz pilnować klientów, którzy tam przychodzą. Stara się jeść tylko raz dziennie, ale czasem ma takiego pecha, że szef przyłapuje ją na jedzeniu, a on nie jest zadowolony jak podjada. Według zasad, które tam panują nie powinna w ogóle jeść w trakcie pracy , ale nikt chyba nie wytrzyma bez jedzenia przez 11 godzin:classic_mellow:

A ci dalej naiwni-normalnie masakra.

Gość KFR

Zawsze można dorobić w pracy oglądając.

www.zarabiajtv.pl

pozdrawiam