Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj podczas kłótni uderzyłam mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Teraz czuję się jak zero :( kiedyś moja kolezanka opowiedziała mi jak jej teściowa rzuciła szklanką w teścia, a ja pomyślałam wtedy, że powinna się leczyć i to mega niski poziom, a wczoraj mnie nerwy poniosły jak jakąś histeryczke .

Gość gość
Dobiła mnie jego reakcja. Myślałam, że wyskoczy na mnie z mordą, a on miał łzy w oczach i powiedział coś tam tylko żebym się do niego nie odzywała. Nie moge przestać o tym myślec.

Gość gość
Chłopa trzeba trzymać krótko. xxx Przytrzymasz krótko tylko wtedy tylko jak sobie na to pozwoli.

Gość gość
Ale co mam zrobić według Ciebie? Jak naprawić? Czasu nie cofnę przecież :( Przepraszałam go chyba z tysiąc razy, mówiłam że nie chciałam i przytuliłam go, sama się popłakałam przy tym. nie moge przestać myśleć o tym jaka jestem beznadziejna ;(

Nie wiem, ty chyba znasz go lepiej niż ja. Zrób coś dla niego, pokaż że ci zalezy. Przepraszać kazdy głupi umie powiedzieć

Gość gość
Śmiało, możecie wylać na mnie wiadro pomyj. Dzwonił niedawno z pracy, rozmawialiśmy jak zawsze, jest miły i dobry a ja jestem taką świnią. Kupiłam mu czasopisma popularnonaukowe przez neta dzisiaj, wiem że je lubi. Jak przyjdzie to dostanie obiad. Co bym nie zrobiła i tak czuję się jak śmiec :(

Autorko sama wiesz co zrobiłaś , poprostu nie rób tego więcej a że ci głupio dobrze ale zycze ci zeby to było jednorazowe :)

Gość gość
ja mojego tez uderzylam a upadl. Ale zasluzyl na to. Dreczyciel. Nienawidze go i zamierzam od niego odejsc.

Gość gość
Malwina dzięki.. czuję się jak patologia jakaś, masakra

"ja mojego tez uderzylam a upadl. Ale zasluzyl na to. Dreczyciel. Nienawidze go i zamierzam od niego odejsc." x x Faceci bijący kobiety też twierdzą że na to zasługują.

Gość gość
Bo tylko śmiecie biją innych ( a do tego jeszcze ukochanych?) po twarzy

Gość gość
Bo jesteś śmieciem z patologii , inaczej musiałabys sie zachować . Facet jest kulturalny bo inny by ci przy/do/ lił żebyś miesiąc w okularach słonecznych chodziła do roboty

Gość gość
ja mu w twarz nie dałam, tylko tak z całej siły po łopatce, w ramię.

Gość gość
Na przeprosiny zrób mu rimming i pozwól na anal to szybko zapomni

Gość gość
kolejna k****, która kocha dziecko bardziej od męża niech synówka uderzy twojego synusia w ryj nza 20 lat, to będziesz morde darła gorzej jak przy wysrywaniu bachora ale męża uderzysz bez skrupółów niczego wam nie życzę tak jak zgonu tych gówien

Gość gość
Ja nie mam dzieci. Jak nie znasz faktów to sobie ich nie dorabiaj.

Gość gość
Dareios takis madry a nhie wiesz jak mnie moj maz dreczy psychicznie przez lata. Dostal bo wpadlam w szal za lata udreki. Dreczyl mnie psychicznie traktowal jak smiecia. Ja tylko zawsze poplakiwalam. Ale wtedy cos we mnie peklo wpadlam w szal. Nie dziwie sie ze istnieja mezobojczynie. Gdybym miala wtedy w reku noz dzgnelabym go tak mnie wtedy podeptal slowami po raz setny.

Gość gość
wyżej to podszyw i to marny

Gość gość
Jaki podszyw. Tak bylo. Nie jestem autorka tylko gosciem.

Gość gość
Nie podszyw bo odp Dareirosowi na tekst ktory do mnie skierowal. To ja pisalam ze upadl jak uderzylam bo mnie dreczy

Gość gość
ale p***a z niego