Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

QTS

Polecane posty

Gość gość

Witam , czy ktos z forumowiczow ma moze QTS poprzez nostryfikacje polskiego dyplomu ? . Pracuje w Anglii jako TA 5 lat , mam tu dyplom NVQ3 . W Polsce skonczylam studia pedagogiczne i wiem ze moge dostac QTS z tym ze w Polsce nigdy w zawodzie nie pracowalam . Teraz moje pytanie ; czy przy skladaniu wniosku o QTS napisac ze w Polsce nie pracowalam ale tu mam 5 lat doswiadczenia jako TA i NVQ3 , czy raczej nie pisac ze zdegradowalam sie do roli TA i wpisac ze uczylam ze 3 lata w Polsce . Doradzi ktos ?

Gość gość
Ja mam Q**SA

Gość pije sok z burakow
zeby jeden QTS

Gość pije sok z burakow
slyszalem nawet ze towarzysze przyznaja sobie wzajemnie ordery za posiadanie QTS

Gość gość
towarzyszu QTS to ważna rzecz u mężczyzny i każdy powinien go mieć a nie nim być.

Gość gość
Smieszne , smieszne ale panom juz dziekujemy , teraz moze ktos kto ma Qualified Teacher Status :)

Gość edabrowska
ja mam ukonczylam studia magisterskie z Pedagogiki Wieku Dzieciécego pracowalam rok w zerowce przedszkolnej uzyskalam tytul nauczyciela kontraktowego w UK musialam wypelnic aplikacje, wyslac tlumaczenie dyplomu mgr i tlumaczenie suplementu z wykazem przedmiotów i godzin zajelo to kilka miesiecy i przyznano mi QTS

Gość gość
Dzieki , a myslisz ze to pracuje jako TA i mam tu zrobione NVQ3 powinnam uwzglednic w aplikacji czy lepiej nie ?

Gość edabrowska
jasne ze tak, to juz doswiadczenie ale najwazniejszy dyplom i pelen suplement