Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życieuczuciowee

święta teściowa

Polecane posty

Gość życieuczuciowee

na wiosne miałam spięcie z teściową, tym razem przegieła Juz wczesniej sie jej zdarzalo byc chamska wobec mnie, ale na wiosne to poszla na calosc - w moim miejscu pracy publicznie krzyczala na mnie, obrazala mnie itd No i zblizaja się świeta, mąz jest przekonany, ze MAM OBOWIAZEK odiwedzic jego matke, bo są swięta Powiedzialam, ze NIE MA MOWY Czuje, ze bedzie jatka w swieta A jaka jest wasza opnia ?

Gość gość
Nie wiem jak można być w takich relacjach z teściową bo mam super teściową. A to że krzyczała miała jakiś powód, widać mąż jest po jej stronie więc to z tobą może coś nie tak.

Gość gość
tez miewałam takie spięcia z moja teściówka i nigdy nie szłam do niej na swieta czy inne uroczystosci jak byłysmy skłócone

Gość gość
Moja opinia jest taka, żebyś rozważyła rozmowę z teściową celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. A następnie po chrześcijańsku przebaczyć i zachować poprawne relacje z rodziną męża, Nie musicie sobie słodzić wystarczy akceptować. No, chyba że nie jesteś chrześcijanką i nie kierujesz się w życiu zasadą wybaczania i kochania nawet swoich wrogów, to sorry.:) Wtedy nienawidź ją do końca swoich dni a mężowi rób codziennie awantury o tę wiedźmę i dzieci także naucz nienawiści, niech się do niej nie zbliżają i niech zapomną, że mają babcię.

Gość gość
Nie wiem jaki masz charakter i na ile jesteś uległa wobec męża, ale .... ja bym postawiła sprawę jasno. Nie odzywała bym się do niej, traktowałabym ją jak powietrze, żadnego dzień dobry, życzeń, świąt. Do męża, ze nie pozwolę sobą poniewierać i poprawiać komuś humoru własną osobą i nie ustąpię. Jak chce niech wraca do matki. I nie opuszczała ani trochę. Już wolę być sama niż jak ktoś ma mi targać nerwy.

Gość gość
zgadza się z wypowiedzią wyżej, żeby widać opinię trzeba wysłuchać obu stron!!!

Gość gość
zawsze szczery, ktoś bardzo tęskni za Tobą na Twoim topicu :)

Gość gość
15.04.14 gość Ty też kiedyś możesz mieć taką synową która cię będzie miała za śmiecia. Co to za porada poziom gimnazjalisty porażka.

Gość życieuczuciowee
teściowa ma problem z każdym, ze swoja tesciowa, z siostrą, bratem z każdym jest w konflikcie A na podnoszenie głosu na mnie w moim miejscu pracy nie pozwole sobie, sprawe usilowalam zalatwic normalnie, oczekiwalam przeprosin co jasno powiedzialam Nie przeprosila mnie to jej unikam, nie mam zwyczaju obcowac z prostakami.

Gość gość
Zważywszy na to, że "ten" prostak wychował Tobie męża i wiedziałaś w jaką rodzinę się "wżeniasz" to rzeczywiście masz problem, a nawet dwa. :) i z teściową prostaczką i mężem jej dzieckiem.

Gość gość
Jak to krzyczała na ciebie w twoim miejscu pracy? Przyszła do ciebie do pracy i krzyczała na ciebie? za co? gdzie ty pracujesz?

Gość życieuczuciowee
teściowa już nie raz robiła akcje, ale teraz po prostu przegieła, o jeden raz za dużo I myślę, ze naturalnym jest przeprosić za chamskie zachowanie. I tego oczekuję od doroslej osoby

Gość gość
stawiam na prowo ;)

Gość gość
czemu kretynka? bo nie pozwala po sobie jeździć bezkarnie?

Gość życieuczuciowee
jakby to ując teściowa to zwykla histeryczka, albo krzyczy albo płacze Teść ucieka w pracę, przeważnie pracuje poza Polską. A teściowa przyszła do mojej firmy z awantura, że moj mąż jej nie chce pieniędzy dać i na pewno to ja go przeciwko niej nastawiam. A ja nawet nie miałam pojęcia, ze ona znowu chce kasę wyłudzać (tak wyłudza, bo pracuje, ale jak zwykle więcej wydaje, zaciaga kredyty zeby splacic, potem sie boi, ze tesc sie dowie i usiluje od dzieci swoich ciagnac kase temat rzeka). Zresztą pracownik moj ją wyprowadzil i tak ma szczęście, ze policji nie wezwalam

Gość gość
jak jesteś taki chojrak to napisz dlaczego na ciebie krzyczała, wtedy doradzimy.

Gość życieuczuciowee
Mieszkałam z męzem przed slubem w innym mieście, teściową widzialam pare razy, potem wyjechalismy do innego kraju, a dopiero teraz zamieszkalismy w tym miescie co teściowie. Nie mialam okazji jej lepiej poznac, a szkoda :/

Gość gość
kolo doopy mi lata twoja opinia o mnie, wiec daruj mi te światłe mysli, ale jak ja obrazasz, to chociaz uzasadnij, ja nie widzę w jej zachowaniu niczego kretynskiego

Gość życieuczuciowee
gość slowa zawsze szczerego zostaw samym sobie, szkoda palcow na odpowiadanie mu :)

Gość gość
wiesz co zs, moze tak dla odmiany zajmij sie czyms pożytecznym, bo tu nic madrego nie wnosisz

bo tu nic madrego nie wnosisz x to nie jest madry temat przeciez, gdyby byl to: [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery A jaka jest wasza opnia ? x daj tu tesciowa i meza to bedzie mozna wydac opinie :-)

i oczywiscie wiem czego szukacie - pop.lenia jakie to tesciowe sa beznadziejne, jak ona mogla bla bla bla tylko p opierwsze to prowo a po drugie w sytuacji, gdyby to nie bylo prowo to prawda z reguly lezy posrodku