Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czy lubicie jak kobieta ma położoną hybrydę na paznokciach

Polecane posty

Gość gość

Np w czerwieni albo pudrowym różu?

Gość Taki_jeden_964
Znaczy maluje ? Ja lubię.

Gość gość
No tak jakby maluje. Nie jest to zwykły manicure, który trzeba powtarzac co dwa - trzy dni. Nie są to też tipsy ale jednak takie trochę sztuczne paznokcie. Warstwa lakieru utrzymuje się przez dwa tygodnie i naewet jak paznokciec się złamie pod spodem to nie odpada. A jaki kolor Wam się podoba?

Gość gość
lubie hybrydy, Zwłaszcza lady boys

Gość gość
zartujesz ? faceci nie maja pojecia co to jest hybryda :) ja sama sobie robie hybrydy w domu i moj maz myslal, ze to wszystko jest potrzebne po prostu do malowania paznokci. drugie pytanie- pudrowy roz....w zyciu nie znajdziesz faceta, ktory wie jaki to kolor ;)

Gość Taki_jeden_964
Trochę to skomplikowane ale mniejsza. Ja bardzo zwracam uwagę na paznokcie umalowane i zadbane dłonie. xxx Czerwone mogą być.

Taki_jeden_964 Trochę to skomplikowane ale mniejsza. Ja bardzo zwracam uwagę na paznokcie umalowane i zadbane dłonie. x dlatego napisałem NORMALNY FACET ha

Gość Taki_jeden_964
faceci nie maja pojęcia co to jest hybryda xxx Nawet wujek google nie wie, że to coś z paznokciami: --- hybryda: mieszaniec figura heraldyczna rodzaj neologizmu połączenie przeciwstawnych myśli politycznych mechaniczny układ współdziałający czasopismo debiutancka płyta zespołu Linkin Park

Gość Taki_jeden_964
No proszę jakie ładne. Mam koleżankę, która bardzo dba o dłonie i zaskoczę ją, powiem, żeby sobie zrobiła hybrydę.

Gość gość
tak ? Śmiejecie się z nas, a wy bez zaglądania do internetu wiecie co to śrubokręt albo młotek ?

Gość gość
Myślę że akurat śrubokręt albo młotek potrafi bez pudła rozpoznać dobrze rozwijający się przedszkolak :) BTW jestem kobietą i nie mam pojęcia co to "hybryda na paznokciach".

nie wiem, co to jest, a mam powodzenie. takie pierdoły jak paznokcie to 10rzędna sprawa. a nawet nie, bo w ogóle nie zwracają na to uwagi, byleby nie były brudne/poobgryzane