Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MądraKatarzyna1994

Czy istnieje większy obciach niż słuchanie disco polo?

Polecane posty

Gość gość
Tak - słuchanie metalu. Przyznawanie się do tego, to tak jakby przyznawać się do owsików.

Gość gość
jeszcze gorsze jest pojscie na pielgrzymke- to dopiero obciach

Gość gość
Jeszcze raz proszę o wybaczenie i nieuleganie moim prowokacjom, gdyż jestem lekko upośledzona umysłowo. W rzeczywistości sama słucham disco polo, lecz chcąc się poczuć lepsza i bardziej wartościowa, obrażam nawet fanów mojej ukochanej muzyki, uważając się za inteligentniejszą od innych, chociaż w rzeczywistości jestem ignorantką z lekkim upośledzeniem umysłowym. Mam nadzieję że mi wybaczycie. Z poważaniem Wasza Katarzyna1994 PS Na koniec moja ulubiona piosenka dla Was https://www.youtube.com/watch?v=3tlo_Rs5FIQ

Gość Katarzynaaa1994
A to dobre. Rozmawiam sama ze sobą, jako zalogowana i niezalogowana. :classic_cool:

Gość gość
tak , nosi twoje imie p**do

Gość gość
A czym różni sie disco polo od metalu ? W obu tych gatunkach "muzyki" nie potrzeba mieć glosu ani potrafić grać na jakimś instrumencie

Gość gość
piknik country Mrągowo to też obciach

"A czym różni sie disco polo od metalu ? W obu tych gatunkach "muzyki" nie potrzeba mieć glosu ani potrafić grać na jakimś instrumencie" Dlaczego o metalu najwięcej do powiedzenia zawsze mają kompletni frajerzy nie znający sie na tej muzyce,i pjerdolący kompletne bzdury tacy jak ty?

Gość gość
metal skoczny i rytmiczny tak. Metal rzygi - ze z porykiwaniem - eecchhh.. juz nie na moje uszy. Sluchalam rzygow jak mialam 15 lat, sluchalam jak mialam 20 plus - teraz mam 30 plus i wole cos mniej rykliwego ale wciaz w ciezszych klimatach.

Gość gość
Krowo śmierdząca sama jesteś kompletną frajerką, bo oni się nie znają na metalu tak jak ty na disco polo, trzeba mieć g***o zamiast mózgu żeby dopatrywać się w nim muzyki 😠

"Metal rzygi - ze z porykiwaniem - eecchhh.. juz nie na moje uszy. Sluchalam rzygow jak mialam 15 lat, sluchalam jak mialam 20 plus - teraz mam 30 plus i wole cos mniej rykliwego ale wciaz w ciezszych klimatach." nigdy nie słuchałas bo jakbyś słuchała to byś wiedziała jak sie nazywa i nie okreslała jako "metal rzygi". Co masz na myśli w ogóle? Death metal? Grindcore? Każdy metal z growlem?

Gość gość
disco polo jest swietne ja czuje to na obrazach mym mysli kiedy nie mysle o niczym wtedy nie mysle o niej o dobrej muzyki disco polowej gdyz

Ballada Turbo, raczej rock a nie metal, metal grali na późniejszych płytach dopiero. "trzeba mieć g***o zamiast mózgu żeby dopatrywać się w nim muzyki " Trzeba miec dobry słuch muzyczny, i osłuchanie z taką taka muzyka, prości ludzie nie rozumieją tej muzyki i dla nich brzmi jak hałas bo sie nie znają.

Gość gość
lubie sobie cos usmayz kotleta lub 2 i bedac wprawiony w dobry humor po dobrym smazeniu towaru fajnie sie slucha disko

Gość gość
tak - mowa o death metalu i black metalu. A "metal rzygi" funkcjonuje w moim slowniku jako moj wlasny twor slowny. Wolno mi prawda? Nie wydawaj skonczonych osadow dot. tego co kto wie, a czego nie wie lub co zrobil a czego nie zrobil.

Gość gość
nie sluchac katarzyny ona ma channelingi z kosmitami albo demonami od szatanistycznej muzyki heavy metalowej natanek juz ostrzegal przed tym

Gość gość
Najwiekszy obciach to sluchanie muzyki w obcych jezykach nie rozumiejac tekstu...disco polo to muzyka swietna do tanca i mozna sobie podspiewywac ...jesli uwazacie ze amerykanskie czy inne piosenki maja madrzejszy tekst od disco polo to poprostu jestescie puk puk....przyklad : love me love me say just you love me ...tlumaczenie kochaj mnie kochaj mnie powiedz ze mnie kochasz ....to tylko maly przykladzik....uczcie sie jezykow obcych a wtedy krytykujcie disco polo haha

Gość gość
I nie musze znac skladu kapel, nazw wszystkich plyt ani tego kiedy zostaly wydane i kto byl managerem kogos tam. Bo widzisz w przeciwienstwie do ciebie nie pretenduje do miana "nadwornej metalowy" - ba nawet sie za takowa nie uwazam, mam gdzies wszelkie subkultury, podkultury i inne bzdury. Muzyke lubie dla samej muzyki ale nie czuje sie w obowiazku gromadzic wiedze na temat np. Deicide lub Obituary jesli takowa nie jest mi do niczego przydatna. Nie i juz.

Gość gość
Mondra kataryno what are you p******ing about???

Gość gość
I nie musze znac skladu kapel, nazw wszystkich plyt ani tego kiedy zostaly wydane i kto byl managerem kogos tam. Bo widzisz w przeciwienstwie do ciebie nie pretenduje do miana "nadwornej metalowy" - ba nawet sie za takowa nie uwazam, mam gdzies wszelkie subkultury, podkultury i inne bzdury. Muzyke lubie dla samej muzyki ale nie czuje sie w obowiazku gromadzic wiedze na temat np. Deicide lub Obituary jesli takowa nie jest mi do niczego przydatna. Nie i juz.

nie słucham ani metalu, ani disco polo (no może za wyjątkiem black sabbath), ale uważam, że nie ma nad czym dywagować. metal ma wartość artystyczną, disco polo nie. wiem, wszyscy argumentują, że czasami potrzeba odskoczni od poważniejszej muzyki itp., słuchając czegoś prostego- tylko że PROSTOTA I PROSTACTWO TO DWIE RÓŻNE SPRAWY. A DISCO POLO JEST PROSTACKIE. smaku nie można nabyć, z tym się trzeba urodzić, dlatego większość polaków tańczy do takiej muzyki na weselach bez oporów. ja nie dam rady. nie bawię się przy prostackiej muzyce, nawet mając 2 promile ps o gustach się dyskutuje

Gość gość
Mondra kataryno what are you pitoling about???

Gość gość
to na weselach jeszcze przygrywa disco polo?

Gość gość
A ja mam lat 19 nascie i slucham muzyki roznej, takiej ktora wpada w ucho lub odpowiedniej do nastroju oraz w jezykach jakie znam czyli polski, angielski oraz niemiecki ale takze muzyki latino , wloskiej czy francuskiej ze wzgledu na dobra melodie itd...i uwazam ze najwiekszy obciach to krytykowanie czyichś wyborow lub narzucanie wlasnych ...

Gość gość
i znów na kafeterii mamy jak w sejmie,Katarzyno,co cię obchodzi kto co słucha,dlaczego to krytykujesz,uważasz,że metal uwielbiają wszyscy i jest super,nie,niestety tylko tak myślisz.Każdy słucha co lubi i tego będzie bronił.Ja nie jestem miłośniczką disco polo,ale kilka piosenek znam na pamięć,ty pewnie też,ale gdzieżbyś się przyznała.Mówią muzyka łagodzi obyczaje,a ty atakujesz i muzykę i słuchających.Po co? Wiesz,dla innych większym obciachem jest jeździć fioletowym autem,do auta niepodobnym starszym od kierowcy;)

"Najwiekszy obciach to sluchanie muzyki w obcych jezykach nie rozumiejac tekstu" Ale muzyka nie dzieli sie na disco polo i piosenki amerykańskie. Podziały gatunkowe wyglądają zupełnie inaczej. I disco polo nie jest jedyną muzyką po polsku, ja w tej chwili słucham black metalu w języku polskim.