Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dupa i cycki

Polecane posty

Gość gość

Macie http://www.sexeo.pl/wp-content/uploads/2012/03/03-e1330632030474.jpg A tak serio jak tanio dolecieć do Paryża? Jakimi liniami i czy chcąc wylecieć w połowie lipca, da radę dostać teraz coś w przystępnej cenie czy jest juz za późno? :( Jaką wyszukiwarkę polecacie? Nigdy w życiu nie byłam za granica i nie leciałam samolotem. Potrzebuje się tam dostac i strasznie się boję :(

Gość gość
Nie marudź tylko lepiej mi pomóżcie. Bo pryciam w internecie za tanimi lotami a włosy mi dęba na głowie stają od tych cen :O

Gość gość
nie wiem wpisałam w google naga laska czy coś takiego :P Pomóżcie mi z tymi biletami !!!

Gość gość
a wpisuje tanie loty i duuupa. Szukam po tych wyszukiwarkach, ale nie wiem uh. A może autobusem? Stopem? Stopem jeździłam tylko po Polsce. Jeździł ktoś stopem za granicę, nikt się nie wypowie? A Ty claude speed mykaj, ani Ty ani ja sobie nie pomożemy :P

Gość gość
A może lata. Albo jeździ stopem. A kij z wami, z wami tylko o cyckach się da, poprzedni temat normalnie zatytułowany- zero odpowiedzi. Szukam info wszędzie, znalazłam już coś ciekawego. Kto pyta nie błądzi i pomyślałam, żeby tutaj też zapytać...

Gość gość
zobacz priceline

Gość gość
Autokarem np sindbad dojedziesz w ciągu doby za 200-300 zeta w jedną stronę.

Gość gość
Sprawdź biura podruży "na ostatnią minutę". (Zadzwoń do kilku w okolicach, będziesz mieć porównanie w cenach. Nie tylko LOT), wychodzi taniej od jazdy autokarem i krócej. Miłej podróży i super wrażeń! :-)

Gość Szymon Knappe
Ja Cię przelecę