Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam Facetowi że go nienawidzę i ma się wynosic a ON WYSZEDŁ

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, myślicie, ze On mnie tylko straszy? Wyszedł tak jak stał, wziął tylko kurtkę, dokumenty i kluczyki do auta:( Płaczę cały czas.

Gość Taki_jeden_964
Powiedziałam Facetowi że ma się wynosic a ON WYSZEDŁ xxx czyli u kobiety wynocha znaczy zostań ? Wyszedł bo się wkurzył, czemu tak powiedziałaś ? Też bym wyszedł.

Gość gość
Luzik, pewnie Cię tylko straszy. A nie mozesz do niego zadzwonic?

Gość gość
Najgorsze jest to, że ja tak powiedziałam tylko w nerwach. Strasznie tego żałuję. On wtedy się zatrzymał i powiedział ostro, że jeszcze raz tak powiem a naprawdę wyjdzie no to powtórzyłam wrzaskiem że się ma wynosic i że jest chyba głuchy. Nie sądziłam, że mimo to wyjdzie:( Dziewczyny, skoro on zostawił większośc najpotrzebniejszych rzeczy to znaczy że wroci prawda?

Gość gość
wróci ale czy do ciebie czy tylko po rzeczy

Gość gość
Dlatego ja jak się wkurzę to się nie odzywam. Lepiej najpierw wszystko przemyśleć a później to z siebie "wylać"

Gość gość
No ale jeśli to byłby koniec to by się od razu spakował a nie wyszedł w pierwszej lepszej kurtce i z kluczykami do auta i dokumentami? Po co on do cholery wyszedł? Najgorsze jest to, że ja nie umiem ustapic i mimo, że myślałam co innego to głupio mi było zaprzeczyc własnym słowom. Płaczę teraz cały czas.

Gość gość
Spoko, pewnie chce cie nastraszyc.

Gość gość
Napisz mu że żałujesz tego co powiedziałaś i że chcesz porozmawiać na spokojnie

Gość gość
kolejna głupia baba naucz się trzymać pysk krótko

Gość gość
przede wszystkim uspokoj sie,nie panikuj. wroci i jak ochloniecie oboje to porozmawiaj,ze przepraszasz i slowa wypowiedziane w zlosci nie sa prawdą. ale teraz nie panikuj, nie pisz do niego 100 sms.

Gość gość
Jeszcze do niego nic nie napisałam właśnie:( Muszę ochłonąc żeby czegoś głupiego nie powiedziec. On zawsze był taki dobry i cierpliwy a ja tego nie doceniałam i zapomniałam chyba że też ma swoje granice:(((

Gość gość
No i masz, teraz pewnie się wkurzył, gdzieś się rozbije i będziesz go miała na sumieniu. Swoją drogą też bym wyszła. Nigdy bym nie powiedziała swojemu partnerowi że go nienawidzę, chyba że naprawdę zrobiłby coś podłego, za co bym go faktycznie znienawidziła. Naucz się odpowiedzialności za słowa, bo takie rzucanie mocnych słów przystoi może 15-latkom.

Gość gość
zgadzam się całkowicie

Gość gość
SUPRAJS SZMATO

Gość gość
Prawdziwy facet nie wyjdzie albo bedzie stal pod drzwiami az sie uspokoisz. Zreszta moj jak slyszy takie teksty to mimo calego w****ienia zaczyna sie smiac

Gość gość
czyli nie traktuje Cię poważnie, wie że jesteś księżniczkowatą histeryczką, pewnie obrabia Ci d**ę przy kumplach i każdy się pyta czemu w ogóle z Tobą jest.

Gość gość
powinien ci dac w d**e za takie tekst

Gość gość
prawdziwy facet by zabral wszystko i sobie poszedl i nie wrocil tylko pipa bez honoru by zostala albo wyszla i wrocila

Gość gość
Tak, wyśmiać i trzasnąć drzwiami, i zastanowić się co robił tyle czasu z takim rozhisteryzowanym dziewuszyskiem.

Gość gość
Jejku kochani, ja naprawdę tego żałuję. Zapomniałam, że On też ma granice. Był zawsze cierpliwy, idealny a ja tego nie doceniałam. Myślicie, że mam do niego dzwonic czy już się nie poniżac?

Gość gość
zadzwon do niego, ale jutro. dzis daj mu tez ochlonac.

Gość gość
Ale zbiorowisko głupich p**d, szmata głupia wyrzuciła faceta a te ją żałują, bidulka, a on złamas, ale na pewno wróci... Jedna o szacunku p******i, głupia krowa, na szacunek trzeba najpierw zasługiwać a nie domagać się tego na siłę, bijąc po mordzie, krówsko samo ma mordę :D

Gość gość
Gdybyście chociaż trochę myślały mózgiem a nie d**ą, nie byłoby takich sytuacji 😠

Gość gość
Kazdy zasluguje na szacunek. A facet jak kocha nie zniknie, tylko poczeka az jej zlosc przejdzie, bo kobiety sa emocjonalne. Ale tez moze byc tak ze wcale sie nie kochaja i to wlasnie wyszlo

Gość gość
Wiesz co serio nie pochwalam autorki ale Facet mogl byc troche bardziej wyrozumialy a nie jak dziecko wychodzi i nie wiadomo co sie z nim dzieje

Gość gość
DZIEWCZYNY, NAWET NIE WIECIE JAK SIĘ CIESZĘ. Napisał do mnie smsa, żebym zadzwoniła jak się uspokoję i powiedziała mu bez nerwów czy mówiłam wtedy na poważnie. Powiedział, że może spac u kolegi jeśli mam ochote pobyc sama. Teraz to płaczę ale ze szczęscia.

Gość Taki_jeden_964
Jak miło. :)

Gość gość
Każdy zasługuje na szacunek, pewnie, głupia odmóżdżona krowa bez wstydu i sumienia zasługuje na identyczny szacunek jak mądra, inteligentna z zasadami... chyba cię p******o! :P

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Skoro szanujesz tylko tych co zasluguja na szacunek to nic wielkiego nie czynisz. Wlasciwie jest to instynkt malpy