Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam Facetowi że go nienawidzę i ma się wynosic a ON WYSZEDŁ

Polecane posty

Gość gość
Facet pipa i tyla

Gość gość
Fcaet to pipa~!

Gość tektonowe zjawisko
Następnym razem wydrzesz mordę jeszcze głośniej w słusznym przekonaniu, że możesz sobie na to pozwolić. On jest po prostu niemądry i słaby. Powinien zaczekać, aż ty się do niego zwrócisz. Jednak okazał się "prawdziwym mężczyzną" w mniemaniu rozhisteryzowanych manipulantek i wszystko zrozumiał. Będzie miał za swoje, oj będzie...

Gość gość
o losie, jakie te baby głupie. kazałaś mu się wynosić, to poszedł, chyba logiczne. prawdziwy facet ma stać pod drzwiami albo czekać aż się dama uspokoi? może jeśli taka sytuacja zdarza się raz na 5 lat to przejdzie, ale autorka ma chyba zapędy do nieodpuszczania własnych durnych racji, więc pewnie taki cyrk facet ma na co dzień lub dość często. też jestem nerwowa, też zdarza mi się powiedzieć coś, czego nie chcę, ale trzeba nad sobą pracować, bo inaczej przyjdzie taki dzień, że ten nasz anielsko spokojny facet da sobie z nami spokój na serio i dopiero wtedy będzie nam przykro.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie powiedzieć tak do ukochanego mężczyzny nawet w nerwach. Spróbuj odwrócić sytuację, kiedy to on do Ciebie tak mówi i każe Ci się wynosić. I nie zwalajcie kobiety winy na emocje, bo to śmieszne

Gość tektonowe zjawisko
Bredzisz, gościu. Na szacunek nie zasługują ludzie, którzy nie okazują go innym. Czym innym jest poprawne traktowanie, przecież nie chodzi o to, by kogoś zatłuc na śmierć, bo jest manipulantem, chamem. Rzecz w tym, aby tak go traktować, aby doskonale wiedział, że się go nie poważa, nie ufa, nie chce z nim mieć nic wspólnego, jednocześnie nie czyniąc tego w sposób chamski. W wymiarze szerszym nazywa się to bojkotem towarzyskim i bywa bardzo skuteczne.

Gość gość
FACET MIĘCZAK A LASKA IDIOTKA

Gość gość
moja znajoma tak zrobila. Nie mieszkali, bo ona miezzkała z rodzicami ale on wyszedł i nawet po kilka rzeczy nie wrócił juz nigdy

Gość gość
Za takie wyskoki, to ci facet powinien porządne lanie na tyłek sprawić. I to takie żebyś musiała spać na brzuchu. Zachowałaś się jak gówniara, i tak powinnaś zostać potraktowana.

Gość gość
Dobre lanie nie jest złe! Trochę byś sie nauczyla a nie on jak pies jeszcze sie poniza

Gość gość
To znaczy, że facet jest inteligentny, nie trzeba mu 2 razy powtarzać.

Gość gość
Nie wytrzymałabym z tobą.Masz 15 lat?A gdzie odpowiedzialność za słowa?Emocje tobą tak rządzą,że zachowujesz się jak bezrozumne zwierzę?(tutaj-rzucasz kamieniamiI,słowami ciężkiego kalibru ,byle dopiec,BO TY MUSISZ MIEĆ RACJĘ I MUSISZ DOPIEC.Rozhisteryzowana gówniara. Dziwiłabym się,gdyby facet nie wyszedł.I dziwię się,że chce wrócić.POpracuj nad sobą ,bo to jak się zachowujesz i jak traktujesz najbliższą osobę jest tragiczne.Co byś zrobiła ,gdyby ktoś ci tak powiedział? I to 2 razy? Jeszcze z pogardliwym:"głucha jesteś"?Straszne.

Gość gość
No serio szkoda, że do Ciebie wrócił, fajna z was para, nie ma co :O

Gość gość
Jesteś suką wiesz o tym? JA na miejscu tego kolesia w życiu bym Ci nie pozwolił się tak odezwac, predzej bys wyleciala przez okno niz takie tekst szmato

Gość gość
Ja powiedziałam swojemu eks, że go nienawidzę. Takie są fakty. To on zabiegał o mnie wiedząc, że bierze mnie już "pokaleczoną." Słowa kocham, zawsze będę. ....Do czasu aż w łóżku stałam się rutyną. Wtedy zostałam dla niego koleżanką, którą bardzo lubi. Zakończyłam to, bo z kolegami nie sypiam z czystej sympatii. Podtrzymywałam jednak tą znajomość w formie przyjacielskiej bez seksu, ale on z czasem i to zaczął olewać. Dowiedziałam się z czasem, że byłam jedną z wielu. Jest ciężko, ale cóż ;/

Gość gość
hehehe

Gość gość
No gdyby mi facet walnął takim tekstem, to by mnie już więcej nie zobaczył.

Gość gość
Wiesz co, poszukaj sobie głupszego od siebie.

Gość gość
Ja kiedyś coś podobnego powiedziałam, tzn coś tam bardziej o tym, że chyba musimy od siebie odpocząć i mój facet wyszedł... i nie chciał się ze mną widzieć ponad tydzień. Mówił, że skoro coś takiego powiedziałam, to chyba na poważnie, bo jestem poważną osobą. Nauczył mnie raz na zawsze brać odpowiedzialność za słowa ;), nie wiedziałam przez ten czas co i jak między nami, a ja tak tylko w złośc***alnęłam. Od tamtej pory minęły lata a my nawet w najgorszej kłótni nie grozimy sobie jakimś odchodzeniem, nie wywalamy za drzwi itd. Faceci to jednak mądrzejsze istoty ;)

Gość gość
Ja dałem się manipulować tak pierwszej kobiecie. To było dwa miesiace temu, dałem soba manipulować, w ogóle mnie nie szanowała. Teraz wiem co robić w życiu, honor ważniejszy bo jak nie szanujesz siebie to inni tym bardziej nie będą ciebie szanowali.

Gość gość
idiotka

Gość gość
Ale jesteś głupia

Gość gość
Współczuję facetowi. Nie zasługuje na Ciebie. Ale widać, że ma klasę której Tobie brakuje.

Trudno powiedziec, czy wróci... W związku trzeba wazyc slowa i nie chlapac, co popadnie.. To rada do wszystkich- kobiet i mèzczyzn. Pewne słowa, zwroty, okreslenia obrazliwe, pamièta sie cale lata, nawet do konca zycia. No i te wrzaski...po co tak wrzeszczec? Czy partner jest gluchawy i nie rozumie?

Gość gość
Na miejscu tego faceta bym wróciła tylko po rzeczy. Kobietom się wydaje, że "w nerwach" to mogą wszystko powiedzieć a facet puści mimo uszu. MYŚLEĆ trzeba. Pewnie wróci... ale ja bym nie dała się tak traktować.

Gość gość
po prostu jest cierpliwy i baby maja niski iloraz inteligencji i głupszemu trzeba ustąpić by nie palnac jakiegoś słowa bo słowo jest jak obosieczny miecz rani bardziej niż czyny

Gość gość
Głupi facet, meska c i p k a, będziecie żyć jak patole, ty go będziesz wyzywała i wywalała w nerwach, a on będzie jak ten piesek na smyczy, po czasie przestaniesz go szanować bo jest słaby, a on będzie gadał o tobie z bekiem,że to" zła kobieta była". Rozsądny, zrównoważony logiczny facet, powinien poczekać, aż sama się ogarniesz, ustawic sytuację do pionu i nie dać sobie łazić bezkarnie po głowie, a tak spotkali się idiota i histeryczka, powodzenia w domu wariatów.