Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika2459

Ciąza

Polecane posty

Gość Dominika2459

Hej dziewczyny, Spóźnia mi się @ już 6 dni. Mam bolące powiększone piersi oraz jestem ciągle senna. Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszły 2 kreski, jedna z nich troszkę mniej widoczna od drugiej. Za 2 dni powtórzę test aby się upewnić. Czy rzeczywiście mogę być w ciąż?:-)

Gość gość
Tak, jedtes w ciąży. Gratuluję :).

Gość sdffg
ciąża jak nic ;)

U mnie w obu ciążach druga kreska była bledziutka, dużo jaśniejsza od kreski kontrolnej. Więc TAK :)

Gość Dominika2459
Byłabym bardzo szczęśliwa gdyby tak było:-))) Jeśli 2 test wyjdzie pozytywny to zapiszę się na wizytę do ginekologa. Dam znać jaki był wynik.

Gość Dominika2459
Hej, Drugi test też pokazał 2 kreski :-))))))

Gość gość
Gratki :))

Gość Dominika2459
Cześć, Wczoraj byłam u ginekologa. Oczywiście ciąża się potwierdziła:-) Dziś jest ten dzień kiedy mój mąż ma urodziny. Dziś się dowie, że zostanie tatusiem. Zaraz zabieram się za pieczenie tortu, a później za zrobienie pysznego obiadku. (tylko nie wiem czy to wszystko wytrzymam bo tak mnie mdli....) Jejku już nie mogę się doczekać godziny 17:00:-))))))

Gość annnnaaka
gratulacje, mi okres spoznia się 12 dni, testy pozytywne, ale czekam z wizyta, bo boje sie ze jeszcze nie bedzie widac, u ciebie bylo juz serduszko?

Gość Dominika2459
Pani Doktor stwierdziła, ze to 4 tydzień, bądź początek 5. Nie było jeszcze słychać serduszka. Dlatego też we wtorek idę na kolejna wizytę bo prawdopodobnie już będzie słychać bisie serduszka:-) U mnie było widać bardzo duży pęcherzyk w nim malutką kropeczkę. Jeśli pójdziesz za wcześnie to może nie być nawet widać pęcherzyka mimo to, ze test jest pozytywny - o tym uświadomiła mnie wczoraj Pani doktor przed wykonaniem badania. Życzę wszystkiego dobrego:-))))

Gość Dominika2459
Mąż się bardzo ucieszył:-) Jest w 7 niebie:-))))))