Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzoooo

Smutno mi siedze mysle o moim zyciu i placzee

Polecane posty

Gość gość
Wiec tym bardziej jezeli uwarzasz ze nie jest to odpowiedni facet na cale zycie , to po co tracisz czas . Zerwij uklad i szukaj innego faceta , ale teraz nie zaczynaj od d**y strony , tylko szanuj sie , a znajdziesz kogos wartosciowego i moze wreszcie stworzysz normalny zwiazek . Zerwij ten chory uklad . Dobranoc .

Gość gość
to juz lepiej brac za taki sex kase!! przynajmniej jakas korzysc z tego !

Gość smutna bardzoooo
probuje zerwac.. Dziekuje za rozmowe,przynajmniej moglam z kims porozmawiac... dzieki Wam

Gość smutna bardzoooo
i gdzie poznac wartosciowego faceta..i mam wrazenie ,ze wczesniej wiecej facetow mnie podrywalo niz teraz...

Gość gość
jestescie?

Gość gość
I BARDZO DOBRZE ci głupia cip*o i wywłoko, dajesz żonatemu na każde jego skinienie? Żyjesz jak szmatławiec, to czego chcesz od życia- tak kończą szmatławce. sama, po 30 bez dobrej pracy na wynajętym pokoju. Taki los dziw*ek, nie zasługujesz na nic lepszego. Mogłabyś zarabiać kokosy swoją doopą jeśli bez różnicy ci z kim to robisz, ale na pewno zaraz napiszesz że bardzo się szanujesz i nie mogłabyś zostać prostytutką.

Gość smutna bardzoooo
przeciez ten z ktorym spotykam sie na sex niezobowiazujacy ,nie jest zonaty!!! a tamten wczesniej mnie oszukal!!! bo powiedzial ze nie ma zony ,wierzylam zakochalam sie !!!

Gość gość
wychodzi na to ,ze lepiej brac kase za sex WTEDY BEDA NAS BARDZIEJ SZANOWAC ,na to wychodzi..

Gość gość
to normalne ,ze ma kogos na sex! kazdy potrzebuje sexu,wiec spotyka sie z kims na sex,-wzajemna przejemnosc ,co w tym dzwinego ?_

Gość gość
NIE ZNASZ JEJ nie wiesz przez co wczesniej przeszla nie znasz jej histori ,wiec nie oceniaj NIE WYZYWAJ JEJ