Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2321

mąż mnie zdradził czy mu wybaczyć

Polecane posty

Gość gość
co ty gadasz? Przecież 3 lata byliście w separacji wiec o jakiej zdradzi ty mi tu mówisz? Co miał wyć do księżyca i czekać?..

Gość kasia2321
on chce się spotkać i mi to wszystko wyjaśnić ale ja go nie chcę widzieć ani słyszeć nie wierzę mu.

Gość gość
twój mąż jest gejem

Gość kasia2321
haha z skąd to wiesz

Gość gość
jestes w separacji czyli małżeństwa nie ma , tak wogóle kawał suki z ciebie w mysl powiedzenia jesteś wstrętnym psem ogrodnika , g***o powinno cie interesowac kogo on posuwa idiotko

Gość gość
A ja bym powiedziała, że kupiłaś mieszkanie i dlatego on chce do ciebie z powrotem..........nie wiem czego żałujesz i co cię boli, przecież wasze małżeństwo to była jakaś fikcja, od kilku lat nie byliście ze sobą, w dodatku on mieszkał z jakąś młodą dziewczyną, teraz twierdzi że nic między nimi nie było choć mieszkali razem?? Błagam, za kogo on cie uważa....myśli chyba że jesteś baranem i cokolwiek nie powie - uwierzysz... Jeśli ty w ogóle myslisz że ona mogła mu tylko pomagać, mieszkając razem to jesteś w ciemię bita kobieto. NIE MA NA ŚWIECIE aż takich cudów, żeby młódka w ramach wdzięczności poświęcała się dla kogoś. Zresztą nawet od jej własnej rodziny wiesz że jest zakłamana. Nie wiem co ci więcej trzeba. Swoją drogą dlaczego wy nawet nie mieliście prawnie orzeczonej separacji ani nie wystąpiliście o rozwód, przecież wasze małżeństwo de facto nie istniało. Może być tak, że mieszkanie jest prawnie wasze wspólne bo kupione w czasie trwania małżeństwa.

Gość gość
Olej go, nie spotykaj się, tylko składaj wniosek z orzeczeniem o jego winie i ciągnij wszystkich za świadków, jego lalę i jej babcię także, żeby udowodnic że oni mieszkali razem. Sąd nawet nie zapyta tak jak ty co ich łączyło bo dobrowolne mieszkanie ze sobą pary niespokrewnionych ludzi chyba jest dla wszystkich jasne. Tylko ty głupio pytasz, czy możliwe że ona mu tylko pomagała....ręce opadają. TAK!!! Pomagała mu spuścić ciśnienie z krzyża! Co wieczór a może i każdego ranka we wspólnym łóżku które jej z wdzięczności udostępnił! Musisz być strasznie niemądra, że w ogóle pytasz o takie rzeczy, widzę że on wciśnie ci co tylko zechce, jak 4 letniej dziewczynce.

Gość gość
zdradził mnie w momencie gdy wyjechałam zagranicę

Gość gość
pomimo że mnie zdradził nadal go kocham ale nie potrafię zapomnieć i wybaczyć