Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avi_iva

Ból piersi, biały śluz, brak miesiączki.

Polecane posty

Gość Avi_iva

Witam Od 2 tygodni mój organizm zachowuje się inaczej niż zwykle. Kilka dni po owulacji (doszło między mną a partnerem do zbliżenia,staramy się o dziecko) moje sutki stały się bardzo wrażliwe. Myślę że nie zwróciła bym na to szczególnej uwagi gdyby nie fakt że do tego moje piersi stały się nabrzmiałe i bardzo gorące. Wieczorem uczucie gorąca , wręcz parzenia w piersiach nasilało się i stawało się nie do zniesienia. Kilka dni temu uczucie gorąca ustąpiło ( w dniu spodziewanej miesiączki), jednak sutki dalej pozostały wrażliwe,piersi nabrzmiałe. Do tego na zmianę zimno mi i gorąco.Na twarzy wyskoczyło mi sporo małych pryszczy, co chwilę muszę iść do toalety, dziąsła również stały się wrażliwe. Odczuwam co jakiś czas bóle w podbrzuszu i za zmianę leci ze mnie śluz biały i przeźroczysty. Miesiączkę miałam dostać 3 dni temu. Test zrobiłam w dniu planowanej miesiączki i wyszedł negatywny. Czy ktoś może wie co może być przyczyną takich reakcji mojego organizmu?

Gość gość
powtórz test za kilka dni.

Gość gość
kilka dni po owulacji to moze byc za pozno na zaplodnienie,

Gość Avi_iva
do zbliżenia doszło dzień przed jak i w dniu owulacji

Gość gość
ok! nie zlosc sie tak- w pierwszym poscie napisalas jedynie o zbilzeniu kilka dni po owulacji- stad moja sygestia

Gość Avi_iva
ah przepraszam :) mój błąd. Jestem nie wyspana bo często w nocy budziłam się z powodu bólu piersi.

Gość Avi_iva
i nie złoszczę się :) poprawiłam tylko swój błąd :)