Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie agd..zna sie ktos

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje kupic jakies niedrogie w jednym kolorze,piekarnik mikrofale i zmywarke do zabudowy,lodowke i plyte gazowa,okap moze jest tu ktos kto ostatnio kupowal

Gość korczis
No mnie tylko okap z tych wymienionych przez ciebie interesuje :) Najlepiej taki nie za drogi, czyli za kilka stów maks. Będzie trudno o coś takiego?

Gość gość
Dobre i trwale sprzety to bosh, do najtanszych nie naleza - a.e pormocje w sieciowkach mozna trafic. Nie polecam amica, ariston hotpoint - duze G... ja mam okap firmy amica i od nowosci chodzi jak radziecki czolg. Tesciowa za to kupila sobie zmywarke - dno i trzy metry mulu. Ja mam zmyware bosh i jest naprawde super:-)

Gość gość
ja polecam boscha - ogólnie, lodówkę whirpoola mam 13 lat, bez żadnej awarii, zmywarkę i piekarnik oraz pralkę miałam firmy amica- NIE POLECAM. Teraz do nowego domu kupuję wszystko Boscha.

Gość gość
ps. Bosch ma fajną płytę gazową z pięcioma palnikami - jest czarna i srebrna, polecam. ok. 1500 zł kosztuje.

Gość gość
My mamy wszystkie sprzety electrolux - poki co najstarsze z nich zmywarka i kuchenka chodza bezawaryjnie od 12 lat. Pralke ewentualnie candy mozna rozwazyc (candy lub hoover) - sa dobrzy w pralkach.

Gość gość
cóż za nienachalna reklama ;) miałem pralkę Boscha. Przez 10 lat 4 razy wymieniana grzałka :o

Gość gość
reklamuję tą markę, bo mam sprzęty tej firmy i działają bez zarzutu. Nie pracuję w Boschu, ani go nie sprzedaję, a szkoda, bo przydałaby się zniżka :P . Ceny znam, bo jestem na etapie kupowania sprzętu do nowego domu. Jakby ktoś się zapytał o polecaną markę samochodu, ja odpowiedziałabym, że np. Bentley, (a np. nie polecam Daewoo) to znaczy że dla nich pracuję?

Gość gość
Dobry okap - franke, reszta bosch.

Gość gość
Ja mam 4 lata zmywarke bosh i nic sie z nia nie dzieje. Dziala bez zarzutu. Lodówkę mam samsunga tez jestem z niej zadowolona.

Gość gość
a co myślicie o okapie firmy Ciarko? Ewentualnie Teka?

Gość gość
Tylko Siemens!!!!! Niemiecka najlepsza Firma , niestety droga Ale sprzet Chodzi Lekko 10 lat:) Wczoraj kupilismy zmywarke Simens do zabudowy za 600€ z gwarancja na 5 lat .. Brat meza tez ma ta zmywarke i zepsula mu sie dopiero po 15 latach! Polecam