Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex w większej grupie

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanko,czy któraś z was brała udział w tzw gang-bangu ??? jak się przygotować, czy przyjemnie jest mieć w sobie dwa i więcej fiutków ? Proszę o rady ( jeśli możecie napiszcie swoje doświadczenia ), ponieważ ze swoim facetem bardzo chcemy tego spróbować,ale mamy obawy z góry dzięki Paula

Gość leber
koniecznie!!!!!!!! im więcej tym fajniej .i namów faceta na fiutki u niego w d....... Albo się ocknij i zdaj sobie sprawę z tego że facet któru namawia na coś takiego swoją kobietę ,traktuje ją jak K......

Gość gość
Nie wyobrażam sobie seksu by podczas mnie rrzniecia niepatrzym na to mąż mnie pieszczac przy tym seksie.Nie powinno się odbywac w osobnych pokojach mąż z inną i ja z innym w osobnym pokoju!!Oboje tego musimy chcieć seksu w grupie.

Gość Olusia 7105
uwielbiam to :P

Z pewnością musisz się odwalić jak ta lala, to bez dwóch zdań. Domyślam się tylko, bo nie mam zielonego pojęcia o rżnięciu się w grupach, lecz musiałem tu napisać, bo aż tak naprawdę jest źle, że twój facet potrzebuje suportu? :( SZOKE, ale zaledwie 5 % ;) 🖐️

Gość gość
do gościa z 16.04.14 weź to przeczytaj, to bełkot jakiś. Nie idzie tego zrozumieć. Ale ty musisz być tępa.

Gość gość
gość z 16.04.14 pisał to jak go rżnęło 10 k***sów w różne otwory ciała.

Gość malagostka
Co dwie głowy, to nie jedna!

Gość gość
Tak ! Też bym swoją główkę gdzieś chętnie zamoczył z kolegą. Jak są chętne to ... :)

Gość gość
Ja z żoną zabawiam się z różnymi gadżetami , typu wibrator w cipce i lodzik, lub wibrator i członek w cipce, fantazjując przy tym o seksie w wielu wariantach. Ona uwielbia podwójną penetrację, ale jednocześnie boimy się spróbować, bo czasami jesteśmy zazdrośni o siebie. Z pewnością w trakcie szaleli byśmy w ekstazie, ale jest obawa ze po wszystkim wkradną się różne niepotrzebne refleksje. Zobaczymy co czas przyniesie.

Gość gość
Sex w grupie.Jeden w pipce, drugi w ...

Gość gość
A na stare lata obsrane gacie i pusto w chacie.

Gość gość
Upiłam się na domówce i tak wyszło.4 kolegów. rznęli mnie, obciągałam im, spuszczali sie we mnie, nawet nie wiem kto by był ojcem:( zrobiłam z siebie taką szmatę, ale tak naprawdę to bardzo mi się podobało. Zrobili mi zdjecia niestety i nagrywali

Gość gość
Kto ma ochotę na zboczoną zabawę. Jestem Kasia , moje zdjęcia znajdziesz na http://www.flamingo.co.pl/ W seksie nie mam żadnych zahamowań. Uwielbiam seks analny, wejdź swoim olbrzymem w moją ciasną dziurkę i poczuj jak mój o***t pulsuje zaciskając się wokół Twojego k****a. Szalona i rozpustna o drobnych cycuszkach