Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bryyy

jakiej sluchacie muzyki?

Polecane posty

Gość bryyy

jakiej sluchacie muzyki? ja uwielbiam ta z lat 70, 80 i początków 90 , polską i zagraniczną, a uwielbiam Freediego Mercurego i Rysia Riedla, fenomeny jakich nie ma i juz nie bedzie, mam 22 lata i moi znajomi już nie znają nawet muzyki i wykonawców tamtych lat a ja jestem zauroczona taka muzyką, od zawsze i na zawszse

Gość bryy
a słuchaliście kiedys tej muzyki? czy bezpodstawnie oceniacie?

Ja słucham metalu, głownie thrash i death metalu.Queen nawet troche lubie, ale uważam Queen i Dżem za muzyke dosyc oklepaną( nie lubie zespołów bardzo popularnych bo zwykle grają muzyke zbyt prostą i zbyt popową). Ale to prawda że jak ktoś nie zna Riedla i Mercurego to chyba zna jedynie gwiazdy disco polo. Mam nadzieje że to prowokacja z tym "jestem starszy i też ich nie znam, pewnie to gowno"

Gość bryy
Katarzyna z tym się zgadzam, jeśli ktoś nie zna takich wykonawców to nie wiele widział i słyszał :)

Gość bryy
Połomski nie jest zły :D:D:D nie no , ale tak na serio to trzeba umieć oddzielić plewy od zboza... fakt grali czysty pop, ale to jest pop wyzszej płłki mimo wszystko, a swiadczy o tym fakt, ze po tylu latach ludzie nadal znaja ta muzyke i radia ja grają do tej pory. kazdy zna we are the champions, friends will be friedns i może jeszcze i was born to love you, ale nikt nie zna tych utworów nie komercyjnych, genialnych i jedynych w swym rodzaju

Gość bryy
draco widzę, że dogadalibyśmy się jeśli chodzi o muzykę, przynajmnej w pewnym stopniu:) masz wysublimownay gust muzyczny, lubie takich ludzi, bo to znaczy ze mają coś do powiedzenia :)

Gość bryy
ja dalej mam w domu mini wieze :D:D:D i używam :D:D:D

Gość bryy
wolę non serviam, chociaż nie moge powiedziec, że to jest lepsze lub gorsze, bo znam wszysystkie płyty i do kazdej mam jakiś tam sentymkent

Gość gość
O gustach sie nie dyskutuje moi panstwo mili

Gość bryy
czowieku nie wazne z jakiego roku jest ta muzyka, wazne jest to, że jest dobra ! ale sluchaj sobie tych jebudubu ni to disco ni to techno :D ale czas techno to była wiocha... o matko z córką :D:D

Gość gość
Ja słucham Varius Manxa i zespołu Myslovitz.

Gość bryy
Myslovitz jest super:)

Gość bryy
słyszałam, ale nie znam ich muzyki , tzn nie słuchałam po prostu na tyle, żeby się wypowiedzieć:)

Gość bryy
w Polsce tez robimy fajną muzykę, wiadomo, że to nie standardy amerykańskie, ale trzeba umieć to docenić:)

Gość gość
Widzę bryyy, że lubisz stary Rotting Christ.:) Skoro jesteśmy przy greckim BM, to Varathron też lubisz?

Gość bryy
lubię, a najbardziej Mestigoth, nie wiem dlaczego , ale ten utwór jakoś tak robi mi dobrze :D:D

Gość bryy
o ja fajnne...:)

"dobra DLA WAS wieśniaki" pochwal sie czego ty słuchasz :D a ocenianie muzyki pod względem tego czy jest modna i nowa to najwieksze wiesniactwo. :D

Gość gość
Ja słucham metalu, głownie thrash i death metalu.Queen nawet troche lubie, ale uważam Queen i Dżem za muzyke dosyc oklepaną( nie lubie zespołów bardzo popularnych bo zwykle grają muzyke zbyt prostą i zbyt popową). - Kaśka jak ty się kompromitujesz masakra. Masz tutaj oklepany popowy "Queen" http://www.youtube.com/watch?v=4xmsXqgHHEI W wielu z tych bardzo starych kawałkach Queen są bardzo mocne jak na tamte czasy metalowe rify, ale ty kwitujesz to słowem "pop". Mam nadzieję, że Testament i Metallicę omijasz z daleka przecież to bardzo popularne zespoły, już nie wspominam o takiej podwalinie thrash'a jak Iron Maiden.

Gość bryy
już się pochwalił... i to nie było przyjemne doznanie...:D ale każdy słucha tego, co jest w stanie zrozumieć:D:D

Przychodzi jakis burak który nigdy nie słyszał o Queen i Dżemie i smie innych wyzywac od wiesniaków :D To sie do kabaretu nadaje :D

Gość gość
A co powiecie na temat zespołu Roxette?Mam do niego wielki sentyment.

Gość bryy
i o tym mówię!!! wsłuchac się w muzykę, a nie oceniać pod kątem tego, że w radio grają... dobry pop nie jest zły to raz, a dwa Queen robili niebywałą muzykę, już od lat 70, poczatków 70, posłuchajcie Bohemian Rapsody przeciez to jest majstersztyk!!! oni wyprzedzali swoje czasy o ładną dekadę

Gość gość
Katarzyna, zgadzam się z Tobą. Nieznajomość takich zespołów, to wg mnie szczyt ignorancji.

Gość gość
Metal ! Brrrrr